Bak Postacı Geliyorrr. . (PTT Kargo buraya:)

yoğun istek üzerine topicimizi açıyorum tükkandan arta kalan vakitlerimizde ptt kargo elemanları ve bizi yürekten destekleyen dostlarımızı bekleriz efendim :cherry: bizi sizlerle varız hobaaaaa bize hergün bayram :queen: :queen: :queen:

hislerimi kelimeler ile anlatamayacağımın farkına vardım ve sadece çok duygulandığımı yazmakla yetiniyorum:salut:
ALLAH postacıları korusun ve icra zarfları götürdüğümüzde, postanın sahibi zarfı açmadan kaçmayı nasip etsin:queen:

hislerimi kelimeler ile anlatamayacağımın farkına vardım ve sadece çok duygulandığımı yazmakla yetiniyorum:salut:
ALLAH postacıları korusun ve icra zarfları götürdüğümüzde, postanın sahibi zarfı açmadan kaçmayı nasip etsin:queen:

ya evde oturarak maaş almaya başladık Allah sonumuzu hayır etsin :mrgreen:

benim evime 2.5 km mesafede postane her fırsatta evdeyim kanka :wiinkk:

nan çok dillendirmeyelim biz bu işi kovacaklar olm... ben işimi bitiriyorum erken gidince kadrolular kızıyo... vakit geçir 2 gibi gel diyolar mecburen eve yada kahveye naparsın, adamların düzenini bozmak gibi bi niyetimiz yok ii böyle:wiinkk:

Amiiinn....

Aşkım bu evlenince oralarda bir yerde oturursak çok işimize yarayacak benden çok evde olacağına göre yani... :bounce: :cherry: :cherry: :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 PM ----------

nan çok dillendirmeyelim biz bu işi kovacaklar olm... ben işimi bitiriyorum erken gidince kadrolular kızıyo... vakit geçir 2 gibi gel diyolar mecburen eve yada kahveye naparsın, adamların düzenini bozmak gibi bi niyetimiz yok ii böyle:wiinkk:

evet ya azıcık sessiz olun çaktırmayın nazar değecek sonra bak demedi demeyin... :bounce: :bounce:

MAŞALLAH...

b-324513-nazar_boncu%C4%9Fu.jpg

Aşkım bu evlenince oralarda bir yerde oturursak çok işimize yarayacak benden çok evde olacağına göre yani... :bounce: :cherry: :cherry: :queen: :queen:

ahahahhaa emre mıçtın olm; çamaşır, bulaşık, ev temizliği vs. ellerinden öper :queen::queen::queen:

(dedim ben sana çok dillendirmeyelim bu işi diye emre... demedim mi:queen:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakında millet banada kargo götürüyormusun abi diye sormaya başlar ,başka renk bulamamış nen Bu PTT :p

boyayın motorları bi da sarı sarı dolaşmayın ortada :)

Şşşşiiiiiiiişşşşşştttt girmeyin bakim Emreciğimin aklına... :bounce: :mrgreen: :cherry:

emrenin aklı mı....
akıl olsa....
şindi konuşturma beni...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 PM ----------

gelmem mi :rendeer:
bi kere değdirdin tadını aldık bi daha ne arıyon ne soruyon şelepsiz:queen::queen:

bu işler böle vurucan kaçıcan ki değerli olucan...

bu ne yaa :) :silent: :queen: :queen: :queen: :queen: ptt kargo margo bence etiketleri kaldırın google da aratınca çıkıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Selamın aleykum kardeş ben PTT okmeydanı bölge müdürü hüsamettin :p

Bu serzenişinizi en kısa zamanda değerlendirmeye alacağız :cherry:

@ Hell 24

en son görüşmemizde ayran içmişmiydik :)

Son düzenleme:
olum buradan yazıyosunuz müdürünüz okursa görürsünüz.bişeyi....demedi demeyin....len postacılar iş kulelerinin önüne gelen varmı bugun.plakanın donu 1202 diy herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar