İstanbullular lütfen dikkat...

arkadaşlar bu sitede hep şöyle başlıkları okuduk gitti... Kaza yaptım, araba beni görmedi, ibrende kaç gördün, ne kadar yattın, benzin vs. vs... bunlar çözüm bulunacak ya da önem lınacak bişey değil... benim en büyük sorunum yollar. özellikle çevre yolunu kullanan motorcu arkadaşlarımız bilir. ya istanbulun en işlek yolu bu kadar kötü, dengesiz, bozuk, çizik, çukur, tümsek ve tehlikeli olmuş... bunun için bişey yapmak gerekir. site yöneticileri ve mt grupları birlik olup bir eylem bir protesto yapmak gerek vergilerimiz nereye gidiyor....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet haklısın mesela anadolu yakası birinci köprü yolunda ümraniye kavşağinin ordaki tümsek yani hiç kimse görmüyomu anlamadım 5 aydır öyle.

bizler sindirilmiş halkın evlatlarıyız. daha ne tümsekler var motorlarımıza zarar veren. bu başlığa 15-20 cevap verir gerisi hikaye kalır. ben yinede yazayımda. belki başka bir motorcu daha hayatını kaybedince önem kazanır...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Çok haklısın bence hepimiz toplanalım bir eylem yapalım.

Kime eylem yapıcan iki arkadaşın feci kazası sonucu mitink oldu kim oralı oldu
bence kara yollarını ve istanbulu İBB meil yağmurunu tutmak lazı
belki o zaman rahatsız olurlar bir şeyler yaparlar

bu sıra iBB o kadar rahatsızlığı varki hangisini sayalım metrobüsmü akbil mi
dikkat edin bütün yollara 2 günlük ömrü olan laleler dikiliyor nerden geliyor bu para kim mamananıyor belli degil bunlar varken cukuru kim düşünür inş o cukurlara kendileri düşsün :rendeer:

Abi malesef ne yaparsan yap amacımıza ulaşamayız.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar..:farao:Yanılmıyorsam seneler önce orta anadolu bölgesinde senelerdir bozuk olan ve bir türlü yapılamayan yol bir milletvekilinin kaza yapması sonucu hemen yapıldı.Mt den bir milletvekilimiz olsaydı olabilirdi..

evet işte bu doğru bir çözüm olabilir basına malzeme çıkartacağımıza bunu yaparız ilgilenmek zorunda kalabilirler...

bu sıra ibb o kadar rahatsızlığı varki hangisini sayalım metrobüsmü akbil mi
dikkat edin bütün yollara 2 günlük ömrü olan laleler dikiliyor nerden geliyor bu para kim mamananıyor belli degil bunlar varken cukuru kim düşünür inş o cukurlara kendileri düşsün :rendeer:

inşallah amin amin

bu sıra iBB o kadar rahatsızlığı varki hangisini sayalım metrobüsmü akbil mi

Evet geçen sene milyonlarca tl para harcandı o lalelere.

bence onemlı bır konu ve form MT yonetıcılerı bu konuya bır el atmalı dıye dusunuyorum

Her gün geçtiğim en berbat asfalt olan yerler
Metrobüs platformunun altından meciye köy sapağına kadar - meciye köy e5 katılımından şişli e5 katılımına kadar - ok meydanı otobüs durağının orası - haliç köprü üstü - demirkapı sapağından metrobüs cevizliğağ platformuna kadar olan yerlerin
berbat bir zemini var

neden yapmıyorlar... şimdi siz belediye başkanı olsanız ve o kadar kötü yönetime karşı kimse sesini çıkarmasalar. herkes eyvallah dese seçim zamanı gelip seni şakşaklasak. ohhoooo.. neyse lale male bırakalım bunları. demekki herkes biliyor yolun durumunu ve yönetimi... kaza yapmasak bile motorlarımız çok zarar görüyor amortisörlerimiz ve motorlarımız hurda olacak... hemende ne yapalım kimse ilgilenmiyor demeyelim... sesimizi duyuralım herkes kadirtopbas.com.tr adresine mail atsın ama düzgün atalım. ben attım sabah. yada t_shirt bastıralım giyelim ve hafta sonları gezelim. bir araya gelmeyede gerek yok herkes t_shirti giysi belki yeterli olur. fazla değil saçma sapan topiklere 100 kişi yorum yapıyor biz 50 motorlu belediyenin önüne gidip dursak yeterli bence...

neden yapmıyorlar... şimdi siz belediye başkanı olsanız ve o kadar kötü yönetime karşı kimse sesini çıkarmasalar. herkes eyvallah dese seçim zamanı gelip seni şakşaklasak. ohhoooo.. neyse lale male bırakalım bunları. demekki herkes biliyor yolun durumunu ve yönetimi... kaza yapmasak bile motorlarımız çok zarar görüyor amortisörlerimiz ve motorlarımız hurda olacak... hemende ne yapalım kimse ilgilenmiyor demeyelim... sesimizi duyuralım herkes kadirtopbas.com.tr adresine mail atsın ama düzgün atalım. ben attım sabah. yada t_shirt bastıralım giyelim ve hafta sonları gezelim. bir araya gelmeyede gerek yok herkes t_shirti giysi belki yeterli olur. fazla değil saçma sapan topiklere 100 kişi yorum yapıyor biz 50 motorlu belediyenin önüne gidip dursak yeterli bence...

böylede yapılırsa şuç olduğunu bilelim
plakanı ezberledilermi otomatik cezayıda göz ününde bulundur :rendeer:

Üç ayda bir amotisör keçesi değiştiriyordum cbf 250 nin çifti 100 tl kimin umurundaki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar