izmir ULAŞILAMAZLAR gezisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şurada Vasco'ya da uzun zamandır görmedin deniyorsa, ben o kadar da utanmayayım gelemediğimden:p 40 haraminin 40'ta 1'i gibi göründün de biraz:queen: O değil, gönlün yeter, "face"im:p olsa tüm gruplar feda olsun sana...:rendeer: :queen:

Vasco yu bilgisayarım bozulmasa ben de göremeyeceğim..... :p:p:p:p

SAklanıyor şu sıralar..... Adam saçı uzattı bizim bekir kesti...Tam tezat... :queen::queen::queen::queen:

Super Moderator
Benim pizzam bozulup da gelemiyorum:p, bari bir bozulmada da bana getirin bilgisayarı:pale: da görüşme fırsatı olsun... Bekir'e tazatsa da tezat; uzun saç da var:p

Özledim hepinizi...

Benim pizzam bozulup da gelemiyorum:p, bari bir bozulmada da bana getirin bilgisayarı:pale: da görüşme fırsatı olsun... Bekir'e tazatsa da tezat; uzun saç da var:p

Özledim hepinizi...

Yav sorunumuz saçsa seninkilerden birazcık alırız :queen:
Hadi çok açtın arayı gel istersen artık ::cheeeeer::cekic::

Super Moderator
Gittiği günden sözüm var Çorrap'ıma vereceğim saçlardan bir kısmını:cat:, teline dokundurtmam::pokey:::)

Okul kısmına devamsızlıkta falan mazeret bulunuyordu da, iş konusunda aynısı olmuyor o kadar kolay:) İlk uygun, ilk boş fırsatta, ilk planda kısa da olsa İzmir'im var...:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gittiği günden sözüm var Çorrap'ıma vereceğim saçlardan bir kısmını:cat:, teline dokundurtmam::pokey:::)

Okul kısmına devamsızlıkta falan mazeret bulunuyordu da, iş konusunda aynısı olmuyor o kadar kolay:) İlk uygun, ilk boş fırsatta, ilk planda kısa da olsa İzmir'im var...:cat:

İzmirin var da 2 senedir var... Gelemedin... :bounce::bounce::bounce::bounce:

Sanki bir kere gördüm dü seni..Yoksa siliuietin miydi?.... :queen::queen::queen::queen:

Super Moderator
İzmir'in kaç kere İstanbul'a gelişinde, benim de kaç keredir İzmir'e gelişimde ben de seni bir kere mi gördüm, o 1 kerede de sadece senden bahsedildiğini mi duydum kestiremiyorum tam...::151::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaza denk getir ama da tadı çıksın..Kalkıp kışın gelme.... Seni bi havuza atalım ıslatalım... Rahatlık mod una alıştıralım..... Bak yakında moduuum da gelicek askerden... Senden önce gelicek yaw...... :queen::queen:

Super Moderator
Benim terbiyesizliğim de 3 gelişi de o yokken yapmak oldu ya zaten:p Havuza atmak::winkwink ve atılmak üzere o zaman...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne zaman 3 geldin lem...Ben 1 ini biliyom...... Diğerlerinden neden haberim yok?.... :silent:

Super Moderator
Al işte...:p Haziran, temmuz ve ağustosa dağılmış dengeli gelen bir insanım, senin İstanbul'a gelmeni bıraktık, İzmir'e gelenlerden bile haberin yok:p

Super Moderator
:queen: Çok iyiymiş ya...

Yola çıkıyorum ben o zaman, var mı İstanbul'dan siparişi olan?:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm

Slm guzel bır gezi olmus elıne saglık
kawasakinin hangi modeli_?

:queen: Çok iyiymiş ya...

Yola çıkıyorum ben o zaman, var mı İstanbul'dan siparişi olan?:p

sen TUNCERİ bekle :pr: sanki biz seni burada misafir edemeyeceğiz :silent: deniz,kum,havuz,mangal,sohbet herşeyi vaad ettik yine getiremedik :salut:çalış çalış nereye kadar bu kadar parayı nereye koyacaksın yoksa siteye TALİP mi oldun bizi satınmı alacaksın :queen:

ilk havuzlu resımlerın kusadasında olma ıhtımalı % kacc?tanıyorum sankı oraları..

iste bu ya =)adalı birileri aydın mt ye gırın aradada bıras muhabbet edelim..

önder camping sanırım orası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar