sonunda ben de motor alabildim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın'da km:65.000 yanlış değilse çok değil mi ya.

hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler... umarım koruyucu malzemelerinizi de tamamlamışsınızdır. bir de şu küheylanın fotoğraflarını koyarsanız iyi olur :cat:

hayırlı olsun .kazasız belasız binersin inşallah
foto koymamışsın :)
canavarı görseydik

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
rana hayırlı olsun artık festivallere motorunla gidersin.bide resim görebilseydik

Hayırlı olsun kardeşim.. Ben hala alamadım kafayı yicem ya.. Bir YBR istiyorum ya, çok şeymi istiyorum anlamadımki.. Kazasız beleasız inşallah...

Motorcu bayanlar trafikte çoğalıyorlar görmek istediğimiz kareler bu arada hayırlısı olsun motorun bebişim :wiinkk:

Burada ikinci cümlede bariz bir konu saptırma durumu var gibi geldi. Babam sürekli "ben ölmeden alamazsın" diyordu, ben de uykusunda yastıkla boğup bahçeye gömdüm. Amaan neyse kriz falan aldık işte motoru gibi:p

Umarım öyle bir şey yoktur, öyle bir şey yoksa tebrikler kazasız belasız güle güle kullanın:)

oooo aradaşlar bu kadar mı malzeme çıktı kocaaa cümlelerden. babamı öldürdüm annemin üstüne yıktım suçu çünkü annem de karşıydı motor almama. üstelik babamın cesedini yakıp küllerini anahtarlığın süsüne koydum uğur getirsin diye. hadi amaaa biraz daha hayal gücünüz kuvvetli olabilir:)))
çok ama çok teşekkürler. umarım kazalar hepimizden uzak olur:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 AM ----------

rana hayırlı olsun artık festivallere motorunla gidersin.bide resim görebilseydik

ümmet abim çok saolasın. motor arşıda abimin dükkanında . ruhsat işlemleri ile boğuşuyorum hala. ilk fırsatta çektirip yükleyeceğim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 PM ----------

nanımmmmm hayırlı olsun :D 1 tur bindirrisin artık :p

nanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. çok saolasın. izmire gelcem inşallah o zaman istediğin kadar turla ağaya beleş:)))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------

Motorcu bayanlar trafikte çoğalıyorlar görmek istediğimiz kareler bu arada hayırlısı olsun motorun bebişim :wiinkk:

bebişiniz kim bilmiyorum ama ona yeni bir topic açmalısınız bence
yine de saol unn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------

tebrik eden tüm aradaşlara çok çok teşekkürler. Allah hayali olan herkeze nasip etsin. cümleten tekerimiz düz bassın inşallah

Son düzenleme:
35.000 km Honda Scooter kullandım ama Vitesli motora hala alışamadım valla tebrikler :)

Hayırlı olsun denizin_kizi. Umarım kazasız belasız ve cezasız kullanırsın. Bu arada neden 3 ay kullanacaksın. Yoksa 3 ay sonra askere mi gidiyorsun:p

Hayırlı uğurlu olsun Denizin_Kizi...

saolasın hanedan 12 :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------

hayırlı olsun gülegüle kullan :)

çoook teşekkürler:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------

35.000 km Honda Scooter kullandım ama Vitesli motora hala alışamadım valla tebrikler :)

saolsın . ben de ne zaman scoter a bindiysem düştüm bi beceremedim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 PM ----------

Hayırlı olsun denizin_kizi. Umarım kazasız belasız ve cezasız kullanırsın. Bu arada neden 3 ay kullanacaksın. Yoksa 3 ay sonra askere mi gidiyorsun:p

saolasın elint. askerlik gibi bişe benimkisi de Amrikaya gidiyorum üç ay sonra. bundan soraki hedef helikopter veya uçak kullanmak. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar