34 PK 120 plakalı BMW R1200 GS motor çalınmıştır -

2005 model 34 PK 120 plakalı BMW R1200 GS marka motor çalınmıstır. Yardımcı olabılecek arkadasların

tansel 0542 449 51 07 no lu telefondan bana ulaşabılır yardımlarınızı beklıyorum

09042009863t.jpg

120520091099.jpg

çok geçmiş olsun alah belalarını versin bu çalanların inşallah en kısa zamanda bulunur :pale:

ne diyebilirmki abicim cana gelecegine mala gelsin ama o benim herseyim yazmışssın imzanızda gercekten çok üzüldüm :pr: koca motoru nasıl caldılar yahu aklım almıyor :(

akrapoviçli bir 1200 makinayı nerde görsem tanırım..geçmiş olsun...

yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar trafıkte fılan goren olursa lutfen arayınız

inşallah bir umut bulunur ama trafikte gezermi bunları calan bilmiyorumki:pr: kansız insanlar, her seyde bir hayır vardır diyelim, insanlar bu motorları neresine sokcak çalınmaması için bilmiyorumki gps sistemi felan varmıydı motorunuzda o sistemi ihmal etmemek lazım sanırım

Moderatör
Hadi ufak hacimli motorları anladım, bu cüssedeki bir motoru nasıl cesaret edipte götürüyorlar, nasıl götürüyorlar? En kısa zamanda motorun bulunur inşallah. ALLAH yardımcın olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yardımcınız olsun Allah belalarını versin çalanların umarım en yakın zamanda bulunur.. Müthiş bi motosiklet valla....

Motorun nereden çalındığınıda söylersen belki daha iyi olabilir.Anladığım kadarıyla Pendik'te oturuyorsun.Eğer oradan çaldılarsa ve vinçle kaldırıp götürmedilerse bi şekilde trafikteler şu anda.

motosiklet tuzla tarafından çalınmış. motoru almak istiyen bir vatandaş tur atmak için almış bidaha da dönmemiş.
benim bilgim bu şekilde

motosiklet tuzla tarafından çalınmış. motoru almak istiyen bir vatandaş tur atmak için almış bidaha da dönmemiş.
benim bilgim bu şekilde

O zaman baya bi zaman geçmiş üzerinden.Yaratık motoru çalmak için zamanda harcamamış,zararda vermemiş.Şerefsiz tek değildir ve mutlaka bulunması zor bir şekilde saklamıştır motoru.Fakat BMW'lerin servisleri ve ustaları belli olduğundan gidecek fazla bir yeri yok.Diğer çalınan motorlardan daha fazla bulunma ihtimali var gibi.uzman-1907 geçmiş olsun arkadaşım,inşallah kısa zamanda bulunur makinan.

E-postama ulaşan bir duyuru;

Herkeze Merhaba,

kendini Can Köseoğlu olarak tanıtan, yaklaşık 190 cm 110-120 kg civarı esmer bir kişi, referans kişi/tanıdık ismi vererek gelip satılık olan motorunuza , özellikle 1200gs ve adv , bakmaya/almaya gelirse dikkat edin.

nedenmi,geçen hafta aynı şahıs bana gelip satılıkta duran motorumu Ağırabilerden şu kişiden öğrendim diyerek satın almaya geldi. ben de tanıdıklarımı arıyarak gerçekten böle bir kişiyi tanıyıp tanımadıklarını sordum ve tanımadıklarını öğrenince motorumu ustasına götürmekten kaçınarak önce parayı yatırmasını rica ettim.kişi toz oldu. bu olay ataköy/bakırköy tarafında cereyan etmiştir.

bugün kartal da aynı gruptan bir arkadaşımın 1200 gs'ini aynı kişiyi referans vererek deneme amacıyla binmiş ve kayıplara karışmıştır.
kayıp 1200 gs mavi ve plakası 34 PK 120 dır.
görenlerin ve yardımcı olanlara duyurmak istedim..

bi arkadaşın daha yakın tarihte başına böyle bir iş gelmişti. kısa süredede bulunmuştu. inşallah tansel içinde aynı şey olur :pale:

duyuru icin sagol hocam herkez başına gelenleri anlatırsa önlemlerimizi daha dikkatli alırız geçenlerde yine aynı sekilde bi zx6 calmıslardı alıcı gibi gelerek yöntemleri belli ya alıcı olarak geliniyor yada tenhada açıkta duruyorsa kaldırıyorlar Can Köseoğlu bu ismi hiç unutmuycam sanırım

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
çalanı yakalayıp bu makinayı, ..... yapmalı..... Allah Cezanızı versin hiç mi acımadınız...

En yakın zmanda zarar gelmemiş bir şekilde buluruz umarım.Trafikte artık daha da dikkatli bakacağız bu tarz bu renk makinelere :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar