Alarm Sorun Çıkartır mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletlere Takılan Alarmlar Motosikletin Elektirik Aksamına Zarar Verirmi. Duyduğum Kadarıyla Anahtarı Kontağa Takmadan Uzaktan Kumanda İlede Çalışıyormuş. Motor Biz Üzerindeyken Çalındığında Kumanda İle 100 Metre İçinde Kitlenebiliyormuş. vs vs Fikirlerinizi Alabilirmiyim Arkadaşlar.

Motosikletlere Takılan Alarmlar Motosikletin Elektirik Aksamına Zarar Verirmi. Duyduğum Kadarıyla Anahtarı Kontağa Takmadan Uzaktan Kumanda İlede Çalışıyormuş. Motor Biz Üzerindeyken Çalındığında Kumanda İle 100 Metre İçinde Kitlenebiliyormuş. vs vs Fikirlerinizi Alabilirmiyim Arkadaşlar.

Bazı aküleri bitirdiği söyleniyor. Evet 100 metre değilde 60 ,70 metre civarında kitlenebiliyor. Ve uzaktan kumanda ile çalışabiliyor.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Taktırmayı İsteme Nedenimide Yazayım..

Çalıştığım Yer Pendik Semtinin En İşlek Caddesi, Motosikletimi Çalıştığm Yerin 6-7 Metre Önüne Park Ediyorum. Her Gün Binlerce İnsan Geçiyor ve Her Gün 10larca Çocuk Motosikletimin Üzerine Oturuyor. İşimin Yoğunluğu Nedeni İle Veletleri Sürekli Kovamıyorum :) Bazıları Abartıp Tepinmeye Başlıyor. İşte O Durumda Motosikleti Uzaktan Kumanda İle Çalıştırıp Üstünde ki Veleti Korkutup İndirmek Gayesindeyim..

Çalıştığım Yer Pendik Semtinin En İşlek Caddesi, Motosikletimi Çalıştığm Yerin 6-7 Metre Önüne Park Ediyorum. Her Gün Binlerce İnsan Geçiyor ve Her Gün 10larca Çocuk Motosikletimin Üzerine Oturuyor. İşimin Yoğunluğu Nedeni İle Veletleri Sürekli Kovamıyorum :) Bazıları Abartıp Tepinmeye Başlıyor. İşte O Durumda Motosikleti Uzaktan Kumanda İle Çalıştırıp Üstünde ki Veleti Korkutup İndirmek Gayesindeyim..

Alışırlaaaaar iki gün sonra onada alışırlar.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hep Aynı Kişiler Değil, Her Gün Farklı Kişiler.. Bazı Veletler Tek Başına Binmeye Çalışıyor Egzosa Falan Basıyorlar İçim Gidiyor Malum Yeni Aldık Motoru :cherry: Geçen Veletin Teki Sinyali Kıracaktı Dayanamadım Gittim Kafaya Şaplattım Bitane :D Baktım Babası Gelio Topuk :p

hazır motor çalışmış, binip da kaçmasın çocuk motorunla?

motorunun kontak tesisatına ekleme yaptırma. bu zaten savunmasız olan kontagını iyice kolay hedefe çevirir. bu işin kolayı var. geçir ustune brandayı, ne cocuk oturur ne el değer.

elektrik bağla bnm komsu yaptı metal aksama degdıgı anda. cısss oluyor

akünü yer

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklet Ön Tekerden Oturma Bankına Kitli. Binen Çocuklarda 3-5 Yaşlarında Ayakları Vitese Yetişmiyor Bile :) Ana Caddede Olduğu İçin Zabıtalar Bazen Mırın Kırın Ediyor Esnaf Olduğumuz İçin Fazla Bişey Diyemiyorlar Fakat Branda Takarsam Çirkin Bi Görüntü Olacağı İçin İzin Vermeye Bilirler.

Mutlaka iyi bir alarm almalısın. Piyasada çok fazla dandik alarm var. Genel sorunları akü ile pek iyi geçinemiyorlar. :)) Bu sebeple dikkatli seçim yapmalısın.
Şahsen bu konudan çok çektiğimi belirtmek isterim. Akü bitme sorununu çözene kadar 2 akü aldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hangi MArka Alarmları Tavsiye Edersiniz.

ben önceki motorumda da alarm kullandım 3 yıl. Bu motorumda da kullanıyorum.hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.aküyü yediğini zannetmiyorum. Ybr nin orinal aküsü 2.5 yıl gitmişti alarm takılı halde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben önceki motorumda da alarm kullandım 3 yıl. Bu motorumda da kullanıyorum.hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.aküyü yediğini zannetmiyorum. Ybr nin orinal aküsü 2.5 yıl gitmişti alarm takılı halde.

Dostum Alarmın MArkası Nedir

Her alarm aküyü bitirmez. Bazen iyi alarmlarda oluşan kaçaklarda aküyü bitirebilir. Veya bir çok sebep olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bitirmeyenlerden Bi İki Tane Marka Verecek Bi Arkadaş Varmı :pr:

Altı üstü 50-60.-TL
Taktır gitsin sen zaten kafana koymuşsun taktırmayı:wiinkk:
Ehil bir kişi takarsa her hang bir sorun olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alarma Vereceğim 50-60'ın Peşinde Değilim Dostum. Motosikletin Elektirik Aksamından Bazı Kabloları Keserek Bağlanacağını Biliyorum Zarar Vericekse Yaptırmayayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben kullanıorum,Bİ zararınıda görmedim,Yalnız motoru yıkarken alarma su kacıo:D sesi cok az cıkıo bı muddet.Zaten ne alarmı nede uzaktan calıstırmayı kullanıorum...Öyle aksesuar olsun dıe yaptırdım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar