34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

ahh be dostum çok geçmiş olsun :( o gün en çok dikkatimi çeken motorlardan biriydi nazar deymiş :( :( inşallah en kısa zamanda bulursun :(

sanırım buydu

Sordunmu Hakan abiye:cat:

tem dediğimi anlamadı ama neyse canlı canlı sorarım artık :)

numaraları silindiğini biliyorum zaten
sedat görmese sölemese habri olacakmıydı yani demek istediğim o
birde sedat görenekadar nekadar süre orda kaldı toplam yani ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tem dediğimi anlamadı ama neyse canlı canlı sorarım artık :)

numaraları silindiğini biliyorum zaten
sedat görmese sölemese habri olacakmıydı yani demek istediğim o
birde sedat görenekadar nekadar süre orda kaldı toplam yani ?

-----------------------------------------------------------------

diyorum ya Sedat görmese otoparkçılara kalacaktı motor ,polis şase numarası silindiği için beni bulamamış Sedat haber vermese otoparkçılara kalacaktı motor

-----------------------------------------------------------------------

Sen hala polisten medetmi umuyorsun Alla Alla

söyletme şimdi beni bu kafayla olay çıkar valla:)

Geçmiş olsun dostum, inşallah bulunur.Çeşke üzülmekten başka şeyler yapabilsek.
Yapabileceğimiz bir şeyler olursa,hazırım.

-----------------------------------------------------------------

diyorum ya Sedat görmese otoparkçılara kalacaktı motor ,polis şase numarası silindiği için beni bulamamış Sedat haber vermese otoparkçılara kalacaktı motor

-----------------------------------------------------------------------

Sen hala polisten medetmi umuyorsun Alla Alla

söyletme şimdi beni bu kafayla olay çıkar valla:)

onlar ancak leş vaziyete gelip işe yaramadımı bulurlar abi onu biliyom :(
kayseriden biri aramışdı ordan tecrübem var malesef acı ama gerçek

tşkler arkadaşlar dediğiniz gibi inş birgün bulunacak ama malesef ses seda yok :(

dün arkadaşların senin motor çok benziyo şase numarasında oynama var gibi gazıyla gittiğimiz arkadaşı işinden gücünden edip birde polisle motorun yanına gittiğimde gördümki motorun benim motorla alakası yokki hiç yok
baya baya şase nosu var :) lokal boya var dedikleri yerde bişi yok :)hiç bişiyi tutmuyo anlıcanız adama rezil olduk..arayışa devam

arkadaşa burdan özür diliyorum tekrardan..polisle gidince adamda şaşırdı tabiki benim yerime koysun kendini ama gerçekden benim motor olsaydı karşıdaki nasıl bir insandır diye düşünüyo insan giderken garantiye alalım dedik..:(

dün arkadaşların senin motor çok benziyo şase numarasında oynama var gibi gazıyla gittiğimiz arkadaşı işinden gücünden edip birde polisle motorun yanına gittiğimde gördümki motorun benim motorla alakası yokki hiç yok
baya baya şase nosu var :) lokal boya var dedikleri yerde bişi yok :)hiç bişiyi tutmuyo anlıcanız adama rezil olduk..arayışa devam

arkadaşa burdan özür diliyorum tekrardan..polisle gidince adamda şaşırdı tabiki benim yerime koysun kendini ama gerçekden benim motor olsaydı karşıdaki nasıl bir insandır diye düşünüyo insan giderken garantiye alalım dedik..:(

durmak yok yola devam !!! :wiinkk:

buradan atılan taşın kimin neresine sekerek geldiğini ben tahmin ediyorum:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar