geçmiş olsun.
tşkler bulunması umuduyla
Sordunmu Hakan abiye:cat:
tem dediğimi anlamadı ama neyse canlı canlı sorarım artık
numaraları silindiğini biliyorum zaten
sedat görmese sölemese habri olacakmıydı yani demek istediğim o
birde sedat görenekadar nekadar süre orda kaldı toplam yani ?
-----------------------------------------------------------------
diyorum ya Sedat görmese otoparkçılara kalacaktı motor ,polis şase numarası silindiği için beni bulamamış Sedat haber vermese otoparkçılara kalacaktı motor
-----------------------------------------------------------------------
Sen hala polisten medetmi umuyorsun Alla Alla
söyletme şimdi beni bu kafayla olay çıkar valla![]()
dün arkadaşların senin motor çok benziyo şase numarasında oynama var gibi gazıyla gittiğimiz arkadaşı işinden gücünden edip birde polisle motorun yanına gittiğimde gördümki motorun benim motorla alakası yokki hiç yok
baya baya şase nosu varlokal boya var dedikleri yerde bişi yok
hiç bişiyi tutmuyo anlıcanız adama rezil olduk..arayışa devam
arkadaşa burdan özür diliyorum tekrardan..polisle gidince adamda şaşırdı tabiki benim yerime koysun kendini ama gerçekden benim motor olsaydı karşıdaki nasıl bir insandır diye düşünüyo insan giderken garantiye alalım dedik..![]()
dün arkadaşların senin motor çok benziyo şase numarasında oynama var gibi gazıyla gittiğimiz arkadaşı işinden gücünden edip birde polisle motorun yanına gittiğimde gördümki motorun benim motorla alakası yokki hiç yok
baya baya şase nosu varlokal boya var dedikleri yerde bişi yok
hiç bişiyi tutmuyo anlıcanız adama rezil olduk..arayışa devam
arkadaşa burdan özür diliyorum tekrardan..polisle gidince adamda şaşırdı tabiki benim yerime koysun kendini ama gerçekden benim motor olsaydı karşıdaki nasıl bir insandır diye düşünüyo insan giderken garantiye alalım dedik..![]()