Motoron Acerbis Dizlik Kampanyası

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motoron'dan yepyeni bir Abonelik Kampanyası. Motoron dergisine 12 ay abone olan herkese, mafsallı Acerbis Impact Evo Knee Brace dizlik veriyor! 97 TL'ye 12 ay Motoron Abonesi olan herkese Acerbis Impact Evo Dizlik kazanıyor!

ACERBIS IMPACT EVO KNEE BRACE

Acerbis Impact Evo Knee Brace dizlik; teknik özellikleri ve özel tasarımı ile pazardaki en gelişmiş diz korumalarından biri. Dizleriniz mafsal sistemi sayesinde rahatça hareket edebilir.Yapımında kullanılan polipropilen ve polikarbon bileşimi sayesinde anatomik olarak tasarlanmıştır. Ayrıca likralı astarı ve thermoexpanded yapıdaki kumaşı ile iç kısmı sökülebilir özelliktedir.

Kampanya Şartları:

· Abonelik bedeli 97 TL.
· Dizlik, abone tarafından verilen posta adresine kargo ile teslim edilir.
· Kargo ücreti alıcıya aittir.
· Kargonuz elinize ulaştığında, kargo yetkilisi yanınızdan ayrılmadan üründe hasar olup olmadığını kontrol edin. Gerekiyorsa kargo yetkilisine hasar tutanağı tutturun.
· Motoron dergileri, ayrıca bedelsiz kargoyla ile imza karşılığı adrese teslim edilir. Sadece dizliğin kargo ücreti abone tarafından karşılanır.
· Kampanyadan yararlanmak isteyen ve halihazırda abone olan okuyucularımızın abonelik süreleri uzatılmayacak ancak ikinci bir abonelik verilmiş olacaktır.
· Dizlikle ilgili garanti veya parça desteği Korlas tarafından verilmektedir.
· Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

Kaynak: Motoron Dergisi

Ekli dosyalar

• motorondizlik.jpg
    motorondizlik.jpg
    17.1 KB · Görüntüleme: 4,571
Son düzenleme:
süper fırsat dizliiklerde fenaaaymış yani arkadaşlar benden bi uayrı dizliksiz motor binmeyin sonra ebe.. görüyosun valla benden söylemesi halaa geçmedi dizlerim

valla iyimiş gerci benım dızlıklerım var ama dızlık için abone olunmaz ki bir motor dergisi ne abone olmak lazım zaten bizler aklımıza gelırse alıyoruz yoksa kalıyor bu kanpanya da iyi denk geldi .ama abone olmak için tlf falan yazsaydınız keşke

valla iyimiş gerci benım dızlıklerım var ama dızlık için abone olunmaz ki bir motor dergisi ne abone olmak lazım zaten bizler aklımıza gelırse alıyoruz yoksa kalıyor bu kanpanya da iyi denk geldi .ama abone olmak için tlf falan yazsaydınız keşke

internet sitesinden üye olunuyor heralde ya !

120 130 ytl civarı fiyatı olan dizliğin 97 ytl üyelik fiyatıyla verilmesi çok ilginc yanlıs mı biliyorum?

Son düzenleme:
daha yeni dizlik almasam kaçırmazdım bunu, kredi kartı ile ödeme koşulları falan çok iyi diye biliyorum daha öncede l2s kask veriyordu

120 130 ytl civarı fiyatı olan dizliğin 97 ytl üyelik fiyatıyla verilmesi çok ilginc yanlıs mı biliyorum?

Dediğin fiyataysa ben de alırım motorum yok ama hem dergi hem dizlik aradan çıkmış olur.:cat:

arkadaşlar yabancı bir sitede bile fiyatı 69$ Türkiye'de en az bi 90$ olur bu kampanya güzel ben alıyorum:)

Son düzenleme:
süper fırsat dizliiklerde fenaaaymış yani arkadaşlar benden bi uayrı dizliksiz motor binmeyin sonra ebe.. görüyosun valla benden söylemesi halaa geçmedi dizlerim
Hayırdır dizlerinmi acıdı :mrgreen:
bi bakmak lazım harbiden siyahı varmıymış bu diziliğin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 AM ----------

http://www.sahibinden.com/acerbis_full_korumali_dizlik-72WQQaXQQ14580856WQQpXQQdisplayitem

bu ilan doğrumu acaba....

Siyahı varsa bende abone olurum.:cat:

Dediğin fiyataysa ben de alırım motorum yok ama hem dergi hem dizlik aradan çıkmış olur.:cat:

arkadaşlar yabancı bir sitede bile fiyatı 69$ Türkiye'de en az bi 90$ olur bu kampanya güzel ben alıyorum:)

benimde birtek dizliğim eksik.arkadaslar yokmu arastıracak bi babayiğit siyahı var mı die.ben arastırdım hiç bişe bulamadım...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar