Bir Adet Kask Bulunmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 10 gün önce bir moto-kurye arkadaşım İst. Göztepe D-100 Karayolu emniyet şeridi kenarında bir adet motosiklet kaskı bulmuştur.

Seyir esnasında motosikletten düşürüldüğünü tahmin ettiğimiz kaskın sahibi bu duyuruyu okuyorsa, kaskının marka-model-beden-renk-belirleyici bir ayrıntı vb. özelliklerini bildirmesi halinde kendisine kaskı teslim edilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Gönder bana sahibi bulmaz ise Sevaba girersin.Şaka diyorum benim kaskım ucuzda beni idare ediyor çok şükür.Senin gibi motorcu zor bulunur memlekette hele bu zamanda..

Kaskı ben bulsam ne yapardım bilmiyorum :mrgreen:

Bulan arkadaşım ve fena halde dert etmiş, sahibini bulmayı o istiyor :p

o kask benim :p istanbula gezmeye gelmiştim antalyadan düşürmüşüm demekki hükümsüzdür :queen:
helal olsun başkası olsa kullanırdı haber vermeden, sahibi çıkmazsa kullan gitsin :cat:

bravooooo valla bu devirde böyle dürüst insanlara zor rastlanır

Vuralı tanımanız gerek. Eşine zor rastlanır türden bir kardeşimiz :)

Yazık, muhtemelen seyir halindeyken düşmüştür, koruma özelliğini kaybetmiştir...geçmiş olsun.

hadi bakalım kaybolmuş kask sahibini bulacakmı.....flaş flaş flaş.....temde bir kask bulun muştur...sahibini bilen yada tanıyanlar insaniyet namına yardımcı olmaları rica edilir......
:p
şaka maka bakalım bulunacakmı harbiden...

Amaç yalnızca kayıp bir eşyayı sahibine ulaştırmak. Kaskın durumu veya kullanılıp kullanılmayacağı düşürenin sorunu. Konuyu tanıdıklarınızla paylaşırsanız daha çabuk sonuca gidilebilir diye düşünüyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhteşemsin muvatalli... sahibi bulunmasa bile sergilediğin davranış taktire şa'yan...

:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar