[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana mangal başında hoşgeldin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heyooooo ::sapka::
nerde bu mllet nerde bu devlet
hadi bakalım kimler geliyo mangala? :p

topic sahabı geldi :) cağla ablamın yazdığı gibi cuma akşam ucusu ile istanbula geliyorum . ve böyle bi gece düzenleyen cağla abla , cem abi ve katılacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden cok tesekkurler :)
en son 9 ay once kadıköy balon'da oturmuştuk ama nedendır bilmiyorum benim gibi çenesi yorulmak bilmez biri dut yemiş bülbüle dönmüştü :p artık cuma akşamı 9 ay öncesinin öcünüde alırım :p cuma gecesi yandınız , kafanızı şişireceğim :) Cağla abla kek ve termos çay'ı unutmadık dimi hala :cherry:
birinin bana havaalanından taksime nasıl gelceğimi anlatması lazım , akşam rola'dan dinledim ama öyle bi anlattıki ''burda in , yok yok orda inme burda in , yok orasıda olmaz burda in'' şeklinde istanbulun semtlerinin yarısını sayınca bi pok anlamadım :p
Ayrıca metehandroya ulasabılecek biri varsa haber versin , inşallah mete'de gelir :)
sinanı depoya alıp teker yapmak varsa kısmette ben varım :p
kendi iç bünyemde hayal ettimde , beni depoya alıp tekere kalkarsan , motor dikilince depodan kayıp her şekilde kucağa oturuyom :p bu işe ben yokum gökhan , adımız çıkar sonra :p
makinanın lastikleri nasıl ? geceye gelirken dist temizleyici ile fren disklerini temizle çünkü senin makinayla stoppie deneycem :p en fazla düşeriz , zaten sen alışıksın :queen::queen:

bende ordayım cadıcık benide yaz...
abi , gelmezsen ayıp olur zaten :queen::queen: o kadar plan yaptık msn'de :p

biz zaten her akşam oradayız ...her türlü etkinliğe açığız.....
bizide istersen yaz...........yazmasanda gelicem nasıl olsa:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar