Selam beyler...
Geçtiğimiz cuma Ankara'dan Ispartaya motorumla geldim. Çok zevkli ve keyifli bi yolculuk oldu. Hiç zorlanmadım. Öyle aman aman motoru sogutayım dinlendireyim derdimde olmadı. 6 saatlik yolu 9 saatte aldım ama yok şurda durayım bi sıgara içeyim yok şurda bi çay içeyim şurda bi fotograf çekeyim telefon çaldı derken ve birde kaçırdıgım daha dogrusu görmediğim bi yol ayrımından dolayı 50 km fazla yol yaptım haliyle 6 saatlik yol 9 saat oldu.
Toplamda 480km yol katettim ve sadece 41TL yaktı (benzin litre fiyatı 3,20), ekonomi yapıcam diye de ugraşmadım.
Performans iyi, tabi bazen düşüş oluyordu bi ara 2 saate yakın hiç durmadım normaldir hava soğutmalı makine.
Titreşim var ama eskiden yoktu, gerçi yolda pekte rahatsız etmedi. Motor 6 ay kadar garajda durdu askerdeydim o ara. ondan sonra peydah oldu servise götürüp göstericem ama ankaraya geri döndüğümde. Malum burda servisler vasat.
Performans demişken geçenler bilir afyona dogru Köroğlubeli diye muazzam bi rampa var orayı tırmanmaktan acayip zevk aldım o rampada 90ın altına düşmedim hatta Kamil Koçuda solladım

sanki düzlükte gider gibiydi...
Kim ne derse desin ben motorumu seviyorum...
Ayrıca bu günde Ispartadan Yazılı kanyona gittik arkadaşlarla virajlı inişli çıkışlı dağ yolu ordada acayip keyif aldım. Arkcım biraz ürkekti ama virajlar güzeldi...
Yakında Isparta Antalya Alanya daha sonrada Isparta Mugla Fetiye yapıcam. Burlardan yine Isparta dönecem ve Isparta Ankarayla turumu tamamlıyacagım...
Sonuç : Yol tutuşu, çekişi, SESİ güzel bi makina... Ben tavsiye ederim... Ama unutmamak gerekir ki her ne alırsan al servise mutlaka yolun duşer