cbf 150 ve kask

arkadaslar cbf 150 nın sıyahına nasıl bır kask gıder sızce max 200TL falan hem kalıtelı hem de ucuz olsun yani:) mümkünse siyah renk bi kask almak ıstıyorum yarım kasklar falan var onlar yakışmaz heralde yani şöyle rahat kullanımı olan da bişey olsun:wiinkk: ankaradan da alabilirsem tam olur şimdiden teşekkürler

Birazda suyundan olsun diyosun:cherry:! Herşeyi birarada sunan bir kask varsa,ya beleştir yada seni kandırıyordur.O yüzden illa 200 lira diyosan LS2'ler gibi kasklara bakman gerek.Yok "Benim kafam değerlidir,onun içi borcada girerim diyosan ne kadar iyi kask alırsan o kadar iyidir.:cat:

şartlar böyle oluyo napalım abi:) hem ondan hem ondan oldu biraz:cherry: ama 200 civarına da ii bişey alırım heralde öyle deil mi

kardeşim üstüne bi 100 lira daha koy.al bi lazer vertigo kafan hem rahat, hem rahat olsun.

Ps..rahatlardan biri mecaz anlamlıdır:p

bendede siyah cbf 150 var.
siyah vizör dahil gdr çeneden açılır biaz dışı caf caflı 170 gayme..
siyah renkli olan kasklarda mevcut..

araştırıyorum şu an dumaksızın:) aslında bu markalar yeterli benim için nolan lazer bunlardan birini alabilirim ama ben sade siyah şık birşey istiyodum bulamıyorum araştırmaya devam şimdi görüşürüz

kardeş ben yeni aldım.... Zeus marka.... 109 Euro idi. % 30 indirim yaptırdım aldım. Siyah ve gri tonlamalar var. Gayet hoş durdu. Benm motorda siyah cbf 150....

kardeşim üstüne bi 100 lira daha koy.al bi lazer vertigo kafan hem rahat, hem rahat olsun.

Ps..rahatlardan biri mecaz anlamlıdır:p

vertigo hadi fena degil de, gidip lazer lz6 sakın alma. gerek malzeme gerek işçilik yönünden berbat bir kask. nefes deflektörü bile koymamışlar. 100 tl'lik cartoon bile yanında schubert gibi kalıyor.

agv gp1 güzel bir kask. ben sorunsuz kullanıyorum. işçilik malzeme kalitesi de fiyatına yaraşır seyivede. 160 tl idi en son.

ekleme: cartoon'u görmeye feyizogluna gittigimde çok şaşırdıgımı eklemeliyim. gercekten piyasadaki 200 tl'lik kasklardan neredeyse daha iyi mazleme ve içliğie sahip . ama maalesef büyük bir kusuru var. kemer tokası kötü bir plastikten özensiz tasarlanmış. ufak bir ayrıntı gibi duruyor fakat herhangi bir kaza durumunda hayati onem taşıyan bir parça oldugundan ben o kaskı elemiştim.

Son düzenleme:
bence gayet güzel bi kask. madem 200 tl ayırabiliyosun, mutlaka dışardan açılıp kapanabilen güneş vizörlü bişey al. bende ls2 cartoon'un 2009 modeli var, yanımda hem siyah hem orjinal vizörünü taşıyorum. halimden memnunum ama 200 tl verebilicekken hamallık yapmana gerek yok benim gibi :cat:

linkteki kask gayet güzel bi kask.

fiberglass şu eşşeklerin kemirdiği madde deil mi o ii bişey miydi ya :queen: o konuda pek bilgim yok eşşekler kafamı kemirmesin:queen:

bend e dumuştum ama sağlam bi maddedr inşallah:)

bu tür kasklar uluslararası güvenlik testlerinden geçmeden satışa sunulmuyolar sanırım. zaten açıklamalarında hangi güvenlik testini geçtiği yazar. güvenlik bakımından canın sıkılmasın hiç :cat:

çene açılır kask kullanmayın arkadaşlar. Düştüğünüzde çok sert darbelerde açılma riski var.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar