14 haziran pazar iğneada pabuçdere gezimiz var

İğneada yolunda dikkat edin çok güzel virajları olan bir yol ama aniden önünüze bir hayvan çıkabilir..Biz arabayla o yolda birv köpeğe çarptık 750 tl hasar çıktı..

Burdan pek katılım olmıcak anlaşılan.Ama Lüleburgazdan hiç çıkmazsa yine 35-40 motor çıkar gibime geliyor:)Çok güzel bi gezi olucak inşallah.

Burdan pek katılım olmıcak anlaşılan.Ama Lüleburgazdan hiç çıkmazsa yine 35-40 motor çıkar gibime geliyor:)Çok güzel bi gezi olucak inşallah.

kısmet.. burada gelicem yazmayıpta gelen bir sürü kişi oldu organizasyonlara. bu arada geçen pazar günü sen saat 1 sularında muratlıdan geçtin mi ? 2 Kişiydiniz hatta :p

Evet Muratlı ya arada sırada geliyorum akraba ziyaretine.Bidahaki gelişimde görüşmek dileklerimle...Yada yarın geliyormusun kesin.

istanbuldan giden var mı?

istanbul dan katılmayı düşünüyorum ama Cumartesi akşam Taksime çıkmam lazım arkadaşlara söz verdim, o yüzden uyanıp sabah çıkış saatine yetişebilir miyim bilemiyorum.
Mahmutbey gişelerden Lüleburgaz 120-140km/h ile 1,5 saat filan sürer değil mi, önceden gidenlerden bilgi alayım :D

İki isteğim var;

1- Buluşma yerinin bir google maps idi vs. haritasını koyabilir misiniz, Lüleburgaz ın içinde mi bu sanayi sitesi, NavTurk 2009.02 de filan bulamadım köprübaşı diye bir sanayi sitesi.

2-Düzenleyen gruptan bir arkadaş Özel mesajla vs. tel no iletebilir mi acaba; buluşma konusunda yararlanmak üzere.

istanbul dan katılmayı düşünüyorum ama Cumartesi akşam Taksime çıkmam lazım arkadaşlara söz verdim, o yüzden uyanıp sabah çıkış saatine yetişebilir miyim bilemiyorum.
Mahmutbey gişelerden Lüleburgaz 120-140km/h ile 1,5 saat filan sürer değil mi, önceden gidenlerden bilgi alayım :D

İki isteğim var;

1- Buluşma yerinin bir google maps idi vs. haritasını koyabilir misiniz, Lüleburgaz ın içinde mi bu sanayi sitesi, NavTurk 2009.02 de filan bulamadım köprübaşı diye bir sanayi sitesi.

2-Düzenleyen gruptan bir arkadaş Özel mesajla vs. tel no iletebilir mi acaba; buluşma konusunda yararlanmak üzere.

özel mesajda tel nosu belirttim :cat:

of yhaaaaaa arkadaşlar ne zaman geziye katılmaya çalışsam illaki bizim peder bana iş çıkarıyor bahçeye gidilcek özür diliyorum sizlere ii eğlenceler arkadaşlar :pr::pr:

19 haziran sonrası pazar gününe denk gelen her organizasyon ve geziye balıklama atlarım :p
size iyi eğlenceler ....

arkadaşlar viraj konusunda deneyim kazanmak istiyorsanız poyralı iğneada arası sizin için bir eğitim alanı olabilir.. tek kelimeyle derslik virajlar var.. bu geziye katılan arkadaşlar çok dolu şekilde evine dönecektir.. 3 hafta önce gittim %100 doğa ve yol...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar