[İzmir - MT]

Merhaba,

Oncelikle aranizda olmaktan buyuk mutluluk duydugumu soylemeliyim. Uzun zamandir almayi planladigim motosiklet icin son asamadayim ancak siz sevgili Izmir il grubunun yardimina ihtiyacim var. Katkida bulunmak isteyen herkese simdiden tesekkur ederim.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ri-bilgi-paylasim-basligi-59.html#post1623465

linkte de yazigim konuda goreceginiz uzere (ayni seyleri tekrar yazip forumu sisirmek istemedigimden link verdim) Izmir li Kawasaki uzmanlarinin yardimina ihtiyacim var ozellikle ER6N modeli uzerinde. Bildiginiz/tanidiginiz kisi ve ustalarla irtibata gecebilmem icin bana yardim edebilirseniz cok sevinirim.

Tum arkadaslara sevgiler ve saygilar sunuyorum.

merhaba arkadaşlar ben yenı uye oldum bu sıteye acaba bu suzuki apache nın fıyatını ne kadar tam olarak bılmıyorum yardımcı olurmusunuz?

Super Moderator
:flower::bestmt:::alkiis::::haapppy:::biggrinn

500. sayfamız hayırlı olsunnnn.
Kime göre, neye göre:p
Sayfada 20 mesaj görüntüleyenler, 500. sayfanız kutlu olsun...:rendeer:
(Doğrusu bu:p)

merhaba arkadaşlar ben yenı uye oldum bu sıteye acaba bu suzuki apache nın fıyatını ne kadar tam olarak bılmıyorum yardımcı olurmusunuz?
Suzuki Apache olmamış biraz, TVS'e ait Apache hakkında herşey için: http://www.motosiklet.net/forum/mot...che-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

:flower::bestmt:::alkiis::::haapppy:::biggrinn

500. sayfamız hayırlı olsunnnn.

dün biraz eskileri okumuştum maziyi hatırlayım diye, 400 sayfanın geyiklerini falan okumuştum. Sonra aklıma geldi 500. sayfa yaklaşmıştır diye ama o ara işim çıktı bakmadım son duruma:queen:içime doğuş demekki...hatta asist benden gelmiş :queen:

hayırlı cumalar. 500. sayfa anısına. (daha önce de birkaç yıl önce sanki bir kez daha izmir mt de 500. sayfayı görmüştüm)

Tubiş bugun Cagtay abiyle brlkteydım hayırdır ne oldu sööledm ona ama o senı tanımadı :p

Orta da bi tanımamazlıktan gelme var ama bilemedim :queen:

Bilmiyorum benim arkadaşlarıma tanıyorum demiş.. Ayrıca MT'den Tubis deyince tanımayan olamaz yani, öyle bir ihtimal yok...:bounce:

Hadi 500 sayfaya bende bir imza atayım.. Gerçi hakketten yaw
normalde 1000 üstü olacaktı burası ama her 500 de bir format
gerekio heralde :p:p..

E gençler güzeller toplantı yaptı.. Katılamadm ama saat kaç oldu
resimler yok :silent::silent:

Super Moderator
Hadi 500 sayfaya bende bir imza atayım.. Gerçi hakketten yaw
normalde 1000 üstü olacaktı burası ama her 500 de bir format
gerekio heralde :p:p..

E gençler güzeller toplantı yaptı.. Katılamadm ama saat kaç oldu
resimler yok :silent::silent:

Aman her 500'de olmasın, ilk 500'e has bir anı kalsın, bundan sonra 1500'ler, 3500'ler görülsün...:rendeer:

hayırlı olsun 500
bu arada 501 yaptık haaaa
bidee yeni kadro süperya daimiliğiniz he

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar