Mt izdivaç

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok hacu bırak bizim kızlar kadar az ilgi görünce saçmalayan kovunca yapışan öküz olunca daha çok seven cins millet var mı ya..Ne istediklerini bilmezler hep tek taraflıdırlar..

olumm çok ön yargılısın hee

Læ olm bi git ya tanıdığım 8956893274 kızda böyleydi...En sonuncusuda böyle çıktı la yeminle noter sözleşmeli sevgili bulcam ya şunları şunları yapmasın diye bi kere hiçbirisi dürüst değil bahanenin Allah'ını buluyorlar şeytan kanar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 PM ----------

Boyum 1.78 esmer buğday tenli tavşan dişliyim işim var katım var...Motorum var...
İstediğm yalan söylemesin kavga olur ama darolmasın trip yapmasın elimden tutsun vefalı olsun yeter tipi boyu önemli değil her boyda kese kağıdım var..

Mustafa abi kendime bulamadım ama senin ördeğe buldum..
işte Musti81'in ördeğinin manitası:p

kendi ellerimle yaptım..:queen: abi bizim kız 2 arabası 4 dairesi olan,sigortalı ve dolgun maaşı olan bi herifle evlenmek istiyo....sizin delikanlının durumu ne acaba? tanıştırıp görüştürelim gençleri:queen:

Kredi çeker alırız sorun değil..:mrgreen: Ömrü borç ödemekle geçer işte sıcak çorba soğan ekmek hesabı..:mrgreen:

Aldım gitti..:mrgreen:

yarın izdivaç özel programı var..:mrgreen:

Gece yarısı bağladın kısmeti musti ha:mrgreen:

sevinçten çıldırdım

miscellaneous1067vk5hi.gif

:queen::queen:

Yengeç burcu hatun aranıyor..Arayın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar