Sonunda Aldım!

yeni ayakkabı alınca üstüne basılır ya :p o 'adet' aklıma geldi:p
şaka tabi, kötü bi durum.. geçmiş olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adam bir haber verir yaaa...!

Neyse hayırlı olsun, tekerin düz bassın...Umarım kaza tekrarlanmaz...:)

hayırlı olsun celil yaf sanırım nick'inden dolayı ben sende ybr var sanıyordum ya

öncelikle hayırlı olsun sonralıkla geçmiş olsun. Bundan sonra kazasız belasız inş. :)

Hayırlı olsun Celil kardeşim. Yalnız hangi ara aldın hangi ara kaza yaptın?

Heralde motorunu alıp topik açana kadar kazasını da yapan ilk insan sensin kardeşim:mrgreen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
sonunda aldın demek sende. hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan. yaptığın kazada bu işin ciddiyetini anlamanda vesile olmuştur umarım, en büyük kazan bunla kalır işallah. :cat:

OoOoo celilim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kandırdın demek sonunda evdekileri hadi hayırlısı ama foto bekliyoruz:queen:

teşekkür ederim foto işini 1 hafta sonra halledicem inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 PM ----------

CeLiL :D kac zamandır nerelerdesin bakayım sen :p

Hayırlı olsun motorun ; reesmini de yükle istersen daha iyi oLur :mrgreen:

sorma ya dersler dolayısıyla net gitti:) internet cafede falan giriyorum resmide yakında koyacağım inş. teşekkür ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 PM ----------

Adam bir haber verir yaaa...!

Neyse hayırlı olsun, tekerin düz bassın...Umarım kaza tekrarlanmaz...:)

abi msnye girdiğin mi var da haber verelim sağolasın şimdi bu motoru kullanabiliyosam bişeyler biliyosam senın sayende hakkkını ödeyemem teşekkür ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 PM ----------

Allaha şükür almışsın.
güle güle kullan..

sağol sende güle güle kullan cbf in hayırlı olsun

Hayırlı olsun Celil kardeşim. Yalnız hangi ara aldın hangi ara kaza yaptın?

Heralde motorunu alıp topik açana kadar kazasını da yapan ilk insan sensin kardeşim:mrgreen:

eyvallah abi sağol ümranıyede siyah 100 ukh görürsen benimdir o büyük ihtimalle:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

Celil geçmiş olsun kardeşim. Ben de Ybr aldın zannettim:)

oda ehliyet alınca olur inşallah abicim teşekkürler:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 PM ----------

sonunda aldın demek sende. hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan. yaptığın kazada bu işin ciddiyetini anlamanda vesile olmuştur umarım, en büyük kazan bunla kalır işallah. :cat:

evet o olaydan sonra motordan biraz soğudum ama daha dikkatliyim teşekkür ediyorum:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 PM ----------

MSJ YAZMAK İÇİN VAKTİNİ HARCAYAN VE İYİ DİLEKTE BULUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM :rendeer:

Celil, arkadaşım, hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Umarım geçirdiğin kaza, önemli birşey değildir.Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun.

Hayırlı olsun kardeşim benzin zamları böyle devam ederse zamanla hepimiz cup modellerine geçeriz herhalde.:)

Aynı zamanda geçmiş olsun derken bir daha kaza bela olmaması dileklerimle.

celil ybr ehliyet gerektiriyorda cup gerektirmiyormu anlamadım bak şimdi..:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar