14 haziranda beykoz a gidiyoruz( istenilen şekilde)

arkadaşlar pazar gunu beykoz a bogaz turu yapıyoruz tüm mt ailesini bekliyorum

Tarih:14 haziran 2009 saat:10:00
Buluşma yeri Kadıköy nautilus önü

beykoz a dogru ufak bir gezi ve piknik organizasyonu yapılacaktır. isteyen arkadaşlarımız deniz şortlarınıda alarak deniz sezonunu açabilirler gezinin hemen arkasından ise muhteşem kız kulesı karşısında duraklama yaparak eşsiz manzara karşında sohbet edebileceklerdir tüm istanbul mt misafirim olarak davetlimdir.

not:kuyucadısı sayesinde tekrardan forum a döndum umarın istediginiz gibi bir yazı olmuştur...

gelecek olanlar:
1- kuyucadısı
2-eren erentürk
3-berk boyar(bennn)
4-ortadadogulu
5-siyahatmaca
6-mogli
7-polo34
8-szman
9-arjantinli69

Son düzenleme:
her bir daveti görünce geleceğim diyesimgeliyor. lakin motor rodajda. sıkıntı çekermiyim bilmiyorum.

Güzel bir buluşma olucağı kesin boğaz turu her türlü sarar oltalarınızı almayın hee
boğazda balık kalmıyor :cyclopsan arkadaş bizim ist Mt geçen sefer suda balık bırakmadı:p
eğer müsait olur isem gelmeye çalışacağım şu an bişey söyleyemem motor yok şu an çünkü:pr:

Güzel bir buluşma olucağı kesin boğaz turu her türlü sarar oltalarınızı almayın hee
boğazda balık kalmıyor :cyclopsan arkadaş bizim ist Mt geçen sefer suda balık bırakmadı:p
eğer müsait olur isem gelmeye çalışacağım şu an bişey söyleyemem motor yok şu an çünkü:pr:

sıkma canını bendede yok atlar otobüse gideriz ne olucek :p

sen bize şindi laf mı attın canım benim :queen::queen::rendeer::rendeer:

Sabah değilde,organizasyon devam ederse öğleden sonra katılma ihtimalim olabilir.Beykoz'da nerede olunacak?

cık gel bu akşam hasanım kabataştayız akşam özlem giderelim biraz :rendeer::rendeer:

Valla bende özledim yavff güzel olurdu ama akşama bacanak gelecek mangal sözüm var
bir aksilik olmaz ise Beykoz buluşmasında görüşürüz inşallah boğazda hasret gideririz artıkın:cat::cat::cat:

o gün öss var benimde sınavdan çıkan öğrencilerimin yanında olmam gerek..sorry.

çağla benim iş durumlarını biliyorsun:pr:

durum her geçen gün moka sarıyo:salut:

mesai saatlerin düzelmişti :pale: yinemi aynı sorun babaçi ya :pr:

Sabah değilde,organizasyon devam ederse öğleden sonra katılma ihtimalim olabilir.Beykoz'da nerede olunacak?

şuan bende bilmiyorum beykozun neresinde oluruz. topik sahibine sormak lazım. ama telefonlaşırız gerekirse

beykozda mangal yapıcak yer varmı acaba? :silent:
neyse ben börek yapar getiririm :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 PM ----------

Valla bende özledim yavff güzel olurdu ama akşama bacanak gelecek mangal sözüm var
bir aksilik olmaz ise Beykoz buluşmasında görüşürüz inşallah boğazda hasret gideririz artıkın:cat::cat::cat:

geliyosun yani süper hasan özledik zaten seni :rendeer:

Merhaba

beykoz a dogru ufak bir gezi ve piknik organizasyonu yapılacaktır. isteyen arkadaşlarımız deniz şortlarınıda alarak deniz sezonunu açabilirler gezinin hemen arkasından ise muhteşem kız kulesı karşısında duraklama yaparak eşsiz manzara karşında sohbet edebileceklerdir tüm istanbul mt misafirim olarak davetlimdir.

not:kuyucadısı sayesinde tekrardan forum a döndum umarın istediginiz gibi bir yazı olmuştur...

Merhaba Uzun Zamandır Motor Kullanıyordum ama ilk defa iki hafta önce kendi motorumu aldım (jinlun 125T classic) eğer sizede uyarsa beykoz gezisine katılmak isterim.Kaskım eldivenim sizliğim direskliğim var ama ehliyet için daha yeni başvurdum B var A2 yok.
Eğer sizler için sorun olmazsa ne zaman nerede olayım söyleyim geleyim.

Döndürene helal olsun, dönene bin kere helal olsun.
Bi aksilik olmadığı sürece oradayım. Gelenlere de helal olsun mu?

hep pazar :pr:pazar:pr:pazar:pr:çalışıyorum:pr:pazar:pr:pazar:pr:çalışıyorum:pr:pazar:pr:pazar:pr:çalışıyorum:pr:pazar:pr:pazar:pr:

Merhaba Uzun Zamandır Motor Kullanıyordum ama ilk defa iki hafta önce kendi motorumu aldım (jinlun 125T classic) eğer sizede uyarsa beykoz gezisine katılmak isterim.Kaskım eldivenim sizliğim direskliğim var ama ehliyet için daha yeni başvurdum B var A2 yok.
Eğer sizler için sorun olmazsa ne zaman nerede olayım söyleyim geleyim.

gel hocam gel no problerm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar