- Konu Yazar
gezi yazılarımı takip eden bilir. uzun yollarda benzin parasından çok tamir parası veriyorum.
gökçeada'da bir kaynağa 10 milyon
edremitte bir ampüle 15 milyon
ayvacıkta gaz teline 25 milyon vermemin acısı hala daha yüreğimde tazeyken bugün olan şey canıma tak dedi artık......
Biga'dan çıktım alt ucu 20 km'lik bi yol gidicem...
acelem de var biraz, hızlı giderken önümdeki çukuru görmedim ve sert biçimde çukura girdim..
(daha önce de bu haltı yemiştim jant yamulmuştu, 30 milyona patlamıştı.. neyse)
bu sefer büyük bi arıza yoktu çok şükür, ama şangır şungur bi ses duydum, bi vida çıkmıştı yerinden. döndüm buldum vidayı, yuvasına takmaya çalıştım olmadı.. bi pense olsa yanımda takıcam... aldım vidayı koydum cebime..
neyse yavaş yavaş gideceğim yere vardım, kıytırık bi tamirci buldum.
abartmıyorum, yaptığı tek şey anahtarı alıp vidayı sıkmak oldu (arkada somunu dahi yok, sadece anahtar çevirdi)
ve karşılığında 5 milyon aldı...
İNSAF ABİCİM YAAA... trafikte yok sayılmaktan, tamircide kaz gibi yolunmaktan bıktım ya........
vallahi böyle giderse satıcam motoru :salut::salut::salut::salut:
gökçeada'da bir kaynağa 10 milyon
edremitte bir ampüle 15 milyon
ayvacıkta gaz teline 25 milyon vermemin acısı hala daha yüreğimde tazeyken bugün olan şey canıma tak dedi artık......
Biga'dan çıktım alt ucu 20 km'lik bi yol gidicem...
acelem de var biraz, hızlı giderken önümdeki çukuru görmedim ve sert biçimde çukura girdim..
(daha önce de bu haltı yemiştim jant yamulmuştu, 30 milyona patlamıştı.. neyse)
bu sefer büyük bi arıza yoktu çok şükür, ama şangır şungur bi ses duydum, bi vida çıkmıştı yerinden. döndüm buldum vidayı, yuvasına takmaya çalıştım olmadı.. bi pense olsa yanımda takıcam... aldım vidayı koydum cebime..
neyse yavaş yavaş gideceğim yere vardım, kıytırık bi tamirci buldum.
abartmıyorum, yaptığı tek şey anahtarı alıp vidayı sıkmak oldu (arkada somunu dahi yok, sadece anahtar çevirdi)
ve karşılığında 5 milyon aldı...
İNSAF ABİCİM YAAA... trafikte yok sayılmaktan, tamircide kaz gibi yolunmaktan bıktım ya........
vallahi böyle giderse satıcam motoru :salut::salut::salut::salut: