14.06.09 pazar sabahı istanbul-silivri

14.06.09 pazar sabahı 8 de istanbul-silivri gezisi yapıcam, amaç motora binmiş olmak, silivri civarında gezmek, 12 civarında da eve dönmüş olmak, max hız 70-90 km/h olacak, max 200 km yol yapılacak, motorunu özlemiş olanları, benim gibi acemi arkadaşları beklerim

hfc pilotları basar gerçi 2 grup yaparlar heralde ama ne biliyim böyle yarımgünlük geziye pek katılım olmaz !!!!

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
hfc biraz gazcıdır , ve sanıldığı gibi hyosung grupta pek azdır haberiniz olsun :) aynı tarihte Tekirdağ'a köfteye giden scooturk grubu var istersen onlara takıl hızları daha makul :)

hfc de bir tane 125 cc lik arkadaş da katılacakmış ama biraz okudum yazıları da geçen sefer gaza gelmişler sanki:) ben bu gidişle tek başıma sabahtan çıkıp öğlene dönmüş olurum :) scooterturk e de bakayım, saatleri bana uyacak mı? amacım akşam dönüş trafiğine kalmamak, rahat gelmek, belki saat 3'e kadar da kalabilirim oralarda duruma göre...

o gün bizde 2 motor gidicez ama öglenden sonra sabah sıcak olur yollar çekilmez...

ben motora binmiş olmak için gidiyorum, özlemişim keratayı:) sabah 7 de bile çıkabilirim, selim paşa da deniz temizse girerim, silivri maxi alışveriş merkezinde birşeyler yerim, sadece dönüşte sıcak olur diye düşünüyorum, yani en geç 12 civarı, 11 de dönüşe geçebilirim, size de uyarsa beklerim, sabah deniz keyfi daha güzel olur :)

neyse ben beykoza gidiyorum berklerle:) bekleriz artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar