- Konu Yazar
Millet daha kendinin farkında değil ki motosikleti fark etsin? Çarptıktan sonra bir de sanki çarptıkları çöp kutusuymuş gibi %80’inin “Ay görmedim nereden de çıktı?”, “Araya girdi önüme atladı” ki bunlar kabahati özründen büyük olanlar bir de “Beni sıkıştırdı!” (genelde büyük araç, küçük aracı sıkıştırır ama insanların görüşleri tabi izafi olabilir bazen) ve “Niye motosiklet kullanıyorsunuz ki” gibi cümleler sarf edebiliyorlar o zaman tam sinirleriniz bozuluyor. Dövseniz ayrı bir sıkıntı, sövseniz ayrı bir sıkıntı.
Maalesef burada forum’da da her ne kadar komikte olsa… archeus arkadaşımızın da bahsettiği gibi belki 100 yıl daha devam eder ya iyi olur belki de daha da kötü olur, bir de korkut250 arkadaşımızın da değindiği gibi aynanın hala ne işe yaramadığını anlamış değil bizim milletimiz.
Neyse bygrm, Allahtan bir şey olmamış kadıncağız sadece kendi öküzlüğüyle kalmış üstüne bir de olaya katılımcı olmayan birinden laf yemiş. Umarım biraz üstüne düşünmüştür hanımefendi niye bu lafı yedim diye.
bravoo çok güzel yansıtmışsınn yorumun için çok teşkkürler..:rendeer:::biggrinn::biggrinn::thanks: