KLR 250 nasıl bir motordur?

teşekkürler artık hava sogutmalı motordan bıkmıştım bakalım motoru bi alayım ilk önce yol lastiği takacağım yardımın için teşekkürler

acil satılık klr 250 nakite sıkıştığım için çok sevdiğim dağ canavarımı satmak zorundayım izmirdeyim motorum 98 model ruhsatta herhangi bir sorun yok 2010 yılına kadar vizesi yaptırıldı.telim 0 532 320 56 65

epey bir zaman geçmiş konu açolalı ama bir dip not ekleyeyim dedim. benim gördügüm klr 250 lerin hepsinde sibop yada eksandirik mili proplemi var. benımde gonlum bu makineden yana kaydı ama alırsam buradan bir yerden masraf cıkarır diye korkuyorum. başından böyle bir arıza gecen varsa kaca nerede yaptırdı bilgi vere bilirlermi. iyi günler.

Evet ya arkadaşla kullananlardan yardım bekliyoruz. Bende almayı düşünüyorum. Günlük kullanım için asfaltta nasıldır. Arazi dışında da iyimidir? Sık arıza yaparmı? Parçaları bulunurmu?

epey bir zaman geçmiş konu açolalı ama bir dip not ekleyeyim dedim. benim gördügüm klr 250 lerin hepsinde sibop yada eksandirik mili proplemi var. benımde gonlum bu makineden yana kaydı ama alırsam buradan bir yerden masraf cıkarır diye korkuyorum. başından böyle bir arıza gecen varsa kaca nerede yaptırdı bilgi vere bilirlermi. iyi günler.

Hortlatıyorum bu konuyu o zaman;

Bu sorun hakkında bir bilgisi olan var mı? Yaygın bir sorun mudur merak ettim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar