Aradığım motosikleti kışın daha ucuza alabilir miyim?

merhaba benim merak ettiğim konu kışın motosiklet fiyatlarının ne kadar ucuzladığı

almayı düşündüğüm 2004 ve üzeri TA,F 650 GS,DL 650 ve 2000 ve üzeri Africa Twin'i 8-9 bin lira civarında bir paraya alabilir miyim?

Genel itibariyle Motosiklet fiyatları kısın biraz daha ucuzluyor... Alabilirsin...

Hiç belli olmuyor arkadaşım alabilirsin bence. Paran cebindeyse takipte kalmalısın, kışa kalmadan bile denk gelebilir. Dediğim gibi hiç belli olmaz.

arkadaşlar ;
ölücülere dikkat edin ....................
burada akıl verenler ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
umarım sizlerde bir gün motosikletinizi ölücülere satmak zorunda kalmazsınız ....................

benim motorumun fiyatı yaz kış aynı...yarın sende motor aldığında , kışın satarsın ki, senin gibi ucuza almak isteyen insanlara yardımcı olmuş olursun hem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------

arkadaşlar ;
umarım sizlerde bir gün motosikletinizi ölücülere satmak zorunda kalmazsınız ....................

anlayana kardeşim anlayana:cat:

arkadaşlar ;

Sen neyi kasdediyorsun arkadaşım bu yazınla.:silent:

: (

arkadaşlar ;

valla bende anlamadım arkadaşın neyi kasdettiğini burda kimsenin kimseyi kandırdığı yada kafasına silah dayayarak motorunu aldığı falan yok motor sahibinin istediği fiyata satar alanda alır.kışın 50 tl indirimli olur diyen arkadaşda abartmış iyice valla ben nisan ayında aldım motorumu öyle 50 tl aşağıda almadım hatta zorla sattılar diyebilirim tahmin bile edemiyeçeğiniz fiyata aldım ÖLÜCÜ DEĞİLİM AMA... motoru sahibi öldürür alıcısı değiil

Bende kışın hyo gt250 r için fiyatların az daha düşmesini bekliyorum.. inş istediğim gibi olur... :)

merhaba benim merak ettiğim konu kışın motosiklet fiyatlarının ne kadar ucuzladığı

almayı düşündüğüm 2004 ve üzeri TA,F 650 GS,DL 650 ve 2000 ve üzeri Africa Twin'i 8-9 bin lira civarında bir paraya alabilir miyim?

Modeline göre değişmekle beraber , 1000-1500 e kadar düşüşler olabiliyor paraya sıkışan kişiler kış boyunca yatmasındansa satmak istiyolar 9000-9500 ytl ye ama 2004 üzeri bu motorları bulman ozr olabilir, en yüksek ihtimalo fiyata bir AT alabilirsin

Hayır alamazsın...

Kendini düşün 5 e sattığın motoru kışın 4 e verirmisin..?? Kış olunca hayatmı ucuzluyor..??

Sıkışmış olan kişi her mevsimde değerinden biraz aşağı satabilir...

kışın ucuzlayan motorlar genelde race tarzı motorlar
endurocu adam yaz kış dinlemez motorunu kullanır

şöyle düşün
motorunu da değiştirmek için satmak istiyorsun
kışın motorunu koyacak garajın da var
motor almak istiyorsun
sıfır alacaksan kışın kampanyadan alabilirsin
ikinci el alacaksan genelde sezon açılmadan az önce satış ilanlarında artış olur o zaman değiştirirsin motoru
o zamanda ucuza satmazsın motoru

Sezon kapandı diye insanlarda fiyat düşmesine ilişkin bir düşünce mevcut ama alakası yok..Yazın verdiği fiyatı kışın üste çekenler bile var =)

arkadaşlar ;

teğet geçen kriz dolayısıyla dövilimi satılığa çıkarmıştım
birisi dalga gecer gibi 11bin teklif etmiş üstüne de bir dolu akıl vermişti

arkadaşlar ;

geçmişten gelen bir acın var galiba.
zorla satmadın dimi motoru?kimse başına silah dayamadı. eğer sıkışıp satıyorsan dua etde o şahıs senın motorunu almış.

bütün motorlar için geçerlidir ikinci elde kışın gözle görülür bir düşüş oluyor bu yüzden motor şayet mevsimlik binmiyosan kışın almakta fayda var derim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 PM ----------

Hayır alamazsın...

Kendini düşün 5 e sattığın motoru kışın 4 e verirmisin..?? Kış olunca hayatmı ucuzluyor..??

Sıkışmış olan kişi her mevsimde değerinden biraz aşağı satabilir...

çok emin gördüm seni :cherry: senin ki cahil muhabbeti olmuş kusura bakma ama adam kışın kullanmadığı motoru bin tl de kırar 2bin de kırar nakte ihtiyacı olduktan sonra :cat:

aslında herkes kışın der ama ciddi düşüş sezon açıldıktan sonra yaşanıyor.çünkü motor alıcak olanlar zaten sezon açılmadan alıyorlar.satılmayan motorlarda iyice satılmıyor.gittikçe düşüyor fiyatlar.sahibinden.com dan takip edebilirsin.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar