Merhaba.Bu güzel organizasyondan sonra sizlerden ayrı kalamayacağımı anladım hemen nicklendim ve üye oldum)akileo'un kolu sargılı ablası olarak tanıyorsunuz beni.
İçten ve samimi bir ortam bulmak bu zamanda zor.Sizleri zoru başardığınız için kutluyorum.
Bundan sonra her fırsatta sizlerleyim...Sevgiler. Meryem.
iş saatlerinde bi daha girmem ben buraya abihalaa gülüyom :mrgreen:
ofistekiler kendi aralarında fısıldaşıyor hakan 46 ya bağladı galiba diye..
Eh biz ailecek burdayızakileos, akileos 2 ve sihaya...
yakında tüm sülale gelebiliriz korkmayın sakın:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------
Sonra görüşmek üzere biraz çalışayım bizimkiler alışık değil yavaş yavaş alıştırayım burdakileri![]()
akileos evden baglantı :queen:
hoşgeldin ablam naber...:rendeer:
Merhaba.Bu güzel organizasyondan sonra sizlerden ayrı kalamayacağımı anladım hemen nicklendim ve üye oldum)akileo'un kolu sargılı ablası olarak tanıyorsunuz beni.
İçten ve samimi bir ortam bulmak bu zamanda zor.Sizleri zoru başardığınız için kutluyorum.
Bundan sonra her fırsatta sizlerleyim...Sevgiler. Meryem.
benim siyahatmaca ve erdekte yazlığı olan babayla 3 ümüzün birlikte çektirdiği foto vardı kimde o?
karaşahin sen çekmiştin galiba?
Abi hangi foto o ?
abi bende foto mak. yoktu biri bana makine verip çektirmiş olabilr...
hmm hani sen güneş geliyor kötü çıkacak falan demiştin ya çekerken..atmacanın dı sanırım makine..
Hatırladım abi eve va siyah atmaca nın yada altıncının dı o makina ama siyah atmaca fotoları attı o fotoya denk gelmedim ben altıncının mak ta olabilr.Bende çekilmiştim o makineyle
bu arada 100. mesajım herkese ahyırlı uğurlu olsun .Allah 100 ümü kara çıkarmasın nice 100 lere :queen::queen::queen::queen:
100 olduysa tamam ...sen gel gürkan abinin yanına hediyeni takdim etsin....:queen:
hmm hani sen güneş geliyor kötü çıkacak falan demiştin ya çekerken..atmacanın dı sanırım makine..
oooo ablacım hoşgeldin yaaaaa...olum artık başkanlığa adylığımı koyuyorum aileden en kalabalık benim len....:queen::queen:
bak harbiden virus gibi bi buluşmaya getirdim ablamı hemen üye olmuş....bide hanıma bi ad bulsakta onu da bende kurtulsam sizde..
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Diğerleri muz yerken senin karpuz yemen çelişki değilmi.