Otomobil yada ağır iiş makinaları,otobüs v.s için kayış satan firmaları araştırdınızmı?Birinden biri mutlaka aynıdır.Kopan kayışı elinize alıp bir araştırın derim.
bu konuyu açan arkadaş aynı gün üye olup, tek msj atıp, bir daha buralara hiç uğramamış.Ben bu tip üyelerden şüphe duyarım her zaman.Bu motorun kayış deforme olması 35000 km,kopması içinde 45.000 km yi devirmesi lazım.Bu iş kullanım karakterine görede değişir tabi.Bence Türkiyede daha bu kmlere ulaşmış GV650 olacağını sanmam.bir kaç sene sonra bu kmlere geldiğimizde ne kadara maledeceğiz bilemiyorum.Devlet bu gidişle yurtdışı sitelerinden alışverişede ÖTV vergisi koyabilir diye aklımdanda geçmiyor değil hani

___
Bende GV650 kullanıcısı olarak bu topiğin sonucunu merakla bekliyordum.Ama şuda bir gerçek ki zincir aktarmalı bir motorun zincir,çarkların ömrü 25000km civarı buna ek olarak zincir temizleme,yağlama spreyleri ürünleriyle,temizliğiyle ve gerdirme işçiliğiyle toplam maliyeti aslında kayışdan daha maliyetli oluyor.Artık yurtdışı internet alışverişi sayesindede daha ucuza getirilebiyor.