En sonunda Kaskımı ve Dizliğimi Aldım....

merhaba arkadaşlar...

Bu akşam iş çıkışı uzun zamandır almayı planladığım Kaskımı Aldım.

K aza
A nında
S eni
K orur sloganıyla yola çıkaraktan eski dandik kaskımı atıp yeni bi kask aldım...

Kaskım ZEUS Marka
Model:GJ2000
exceeds vesc -8 63010
E13 050149

Weıght=1650+-50gr

fiyatı 109 euvro Kdv dahil....

Bu kask hakkında bilgisi olan varmı yani kullanan.... Fiyat konusunda da inş çok pahalıya almamışımdır....

Valla en sevdiğim başlıklardan biri :) Hayırlı olsun,güle güle kullan,gerek kalmaz inşallah :)

arkadaşlar çok sağolun. Hepinize teşekkür ederim....

İlk defa düzgün bi kask kullandığım için. Aradaki farkı gerçekten anladım.... Motordan zevk almak için bunlar gerekliymiş arkadaşlar... Ben nasıl bu zamana kadar dizliksiz ve kasksız kullanmışım kendime hayret ediyrm...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 PM ----------

yalnız zeus marka kask hakkında bilgisi olan varsa ve söylerse sevinirim...

hayırlı olsun asfalt görmesin kaskında dizliğinde (dizlik virajda asfalt temas edebilir sakıncası yok :p)

selam hayırlı olsun
motor kullanmanın ilk şartlarını yerine getirmişin..
ben 2 sene yarım zeus kask kullandım..açık söylemek gerekirse oldukça güven veren ve beni mutlu eden bir kask.. kullanma gereği duymadım şükürler olsunki..şimdi ls 2 delta kullanıyorum..
tekrar hayırlı olsun

3 senedir zeus kullanıyorum gayet memnunum biraz ağır olmasının dışında sıkıntı yok hayırlı olsun...

3 senedir zeus kullanıyorum gayet memnunum biraz ağır olmasının dışında sıkıntı yok hayırlı olsun...

Tam bende bu noktaya parmak basacaktım abi:p

109 eu verip bir kask alınacaksa bu kadar ağır bir kask alınmamalı bence:silent: Benim şuan kullandığım kaskta 1650 civarı ve uzun yolda yoruyor:pale:

Neyse hayırlısı olsun ağırlığı pek önemli değil önemli olan koruması tabiki:cat:

Hayırlı olsun kardeşim İnşanlah bir gün başında kaskın olduğu için sevineceğin bir kaza-bela gecirmezsin.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin asfalt yüzü göstermesin...

hyrlı olsun iyi günlerde kullan..yanlıoz sölemek istediğim bişiy var...1650 gram oldukça fazla...uzun yolda rüsgarında basıncıyla boynun çok yorulcak...

Tam bende bu noktaya parmak basacaktım abi:p

109 eu verip bir kask alınacaksa bu kadar ağır bir kask alınmamalı bence:silent: Benim şuan kullandığım kaskta 1650 civarı ve uzun yolda yoruyor:pale:

Neyse hayırlısı olsun ağırlığı pek önemli değil önemli olan koruması tabiki:cat:

kardeşim bilmiyorm iyi mi ettik kötümü ettik. Kask hoşma gitti. Sağlamlığı biraz daha ön plana çıkarmak istedim. Hafif kasklarda vardı ama ne bilim hoşuma gitmedi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 PM ----------

tekrar çok sağolun arkadaşlar....

Bu akşam eski kaskımla yeni kaskımın fotoğraflarını çekip burda sizlere göstermek istiyorm. Aradaki 777 farkı hemen göreceksiniz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar