İstanbul Sirkeci Siyah Vizör? (Kask Camı) :(((

Arkadaşlar, istanbul, eminönü-sirkeci'den GDR marka kask aldım 2 adet 65 TL'den çenesi açılabilen modellerden. Siyah vizör almak istiyorum, 15 TL'ye cam filmi aldım ama yapamadım, tam yapıştırırken buruşuyor. Siyah vizör sirkeci'de nerede bulabilirim ve ne kadardır. Ayrıca normal vizörlerin de fiyatını söylerseniz sevinirim. :)

feyizoglunde sıyah kask vizorlerı var bır bak ıstersen

Hocam bir şey sormak istiyorum, 25 TL yazıyor ama yani alsam benim kaska uyum sağlar mı?

Ayrıca 25 TL çok benim için, 50 TL ediyor 2 tane alacağım. Öğrenci olduğum için elime fazla para geçmiyor. :)

Neredeyse hiçbir kaskın yedek vizörünü bulamazken renklisini bulma ümidine hayran kaldım. Başarılar diliyorum

Neredeyse hiçbir kaskın yedek vizörünü bulamazken renklisini bulma ümidine hayran kaldım. Başarılar diliyorum

Hocam sirkeci'de olabilir diye düşünüyorum. Fiyatları unutmamak lazım, geçen 65 TL'ye aldığım kaska 75 TL dedi adam. Daha geçen 65 TL idi ne zaman 75 oldu, zam mı geldi? Dedim, dur fiyatlara bir daha göz atayım dedi... :mrgreen:

kaskın vizörünü sök yumuşak ve nemli bir bez ile iyice sil sonrada üzerine yapıştıracagın yüzeye camsil sık yapıştıracagın parçayı biraz büyük kes sonrada yapıştır buruşma olmaz havasını al. olur. ama dikkatli kullan film çabuk çizilir

kaskın vizörünü sök yumuşak ve nemli bir bez ile iyice sil sonrada üzerine yapıştıracagın yüzeye camsil sık yapıştıracagın parçayı biraz büyük kes sonrada yapıştır buruşma olmaz havasını al. olur. ama dikkatli kullan film çabuk çizilir

Yapamadım, sirkeci'ye gittim o trafikte 35 TL dedi vizör. :salut:

ben 50 tlye siyah cam aldım buhar yapmıyor güzel ama birazcık pahalıya aldım bir 5 ytl bile indirim yapmadı hirto sirkeci honda bayisinden

ben 50 tlye siyah cam aldım buhar yapmıyor güzel ama birazcık pahalıya aldım bir 5 ytl bile indirim yapmadı hirto sirkeci honda bayisinden

Hocam onun çarprazındaki yere sordum ben de. Çok pahalı, bir de çizilirse daha kötü oluyor... :bounce:

Film'i yapamadım, ne zaman yapıştırmaya kalsam cama değdirdiğim an buruşuyor. :pale:

kymco süper 8 alpine anfi bir adet 20 cm jbl saab boofer 2 adet jbl mit kıravite zen mp3 bas ve ses üçyüz metreden duyuluyo müzik çalarken koltukta otururken herseyı 2 görüyom el emegı goz nuru trafıkte hıc sıkıntım olmuyo acınca sesı herkes yolu acıyo honda goldvıgle bıle ses konusunda muattap olmuyom alın sıze bır pro ses sıstemı demekkı yapınca oluyo arkadaşlar ses sistemi budur bakında görünn

Son düzenleme:
Sirkecide her türlü kask vizörü mevcut ben 3 ay önce değiştirmiştim kask vizörünü renkli vizör almıştım 20 tl.

GDR nın orgınal sıyah vizorlerı elımde mevcut 35TL fıyatı ıstersen bana ozelden yada
05359760878 den ulaşabılırsın...

kymco süper 8 alpine anfi bir adet 20 cm jbl saab boofer 2 adet jbl mit kıravite zen mp3 bas ve ses üçyüz metreden duyuluyo müzik çalarken koltukta otururken herseyı 2 görüyom el emegı goz nuru trafıkte hıc sıkıntım olmuyo acınca sesı herkes yolu acıyo honda goldvıgle bıle ses konusunda muattap olmuyom alın sıze bır pro ses sıstemı demekkı yapınca oluyo arkadaşlar ses sistemi budur bakında görünn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 AM ----------

:cat::rendeer::rendeer::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 AM ----------

ne aldın sen sirkeciden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------

ne aldın sen sirkeciden

O topic başka yerde sanırım birde oraya yazmayı dene.:queen:

Arkadaşlar, istanbul, eminönü-sirkeci'den GDR marka kask aldım 2 adet 65 TL'den çenesi açılabilen modellerden. Siyah vizör almak istiyorum, 15 TL'ye cam filmi aldım ama yapamadım, tam yapıştırırken buruşuyor. Siyah vizör sirkeci'de nerede bulabilirim ve ne kadardır. Ayrıca normal vizörlerin de fiyatını söylerseniz sevinirim. :)

her markanın vizörü uymayabilir. GDR marka olanına bakman lazım. Feyizoglu'ndaki vizörler LS2 'ye ait olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar