sana tavsiyem her şekilde innovadır...
hmmm...diosunki 0 da olsa 2.el de olsa innovadır diosun...
aynen öyledir....
"MetyN_07" sana tavsiyem eğer alıp birkaç aya hevesim geçmez diyorsan paraya kıyıp innova al derim başka alternatiflere bile bakma...
Fiyatına değdiğini göreceksin servise yağ değişimine ve genel kontrol bakımına uğrarsın, onun haricinde bir problem yaşamazsın yakıt meselesi de önemli bir konu ilk bakışta o kadar önemli gibi görünmeyebilir, fakat İnoovaya kıyasla piyasadaki çoğu motor Hacmi(cc) olarak aynı veya daha kücük fakat diğer motorların yakıt sarfiyatı 125cc İnnovaya göre çok yakıyorlar hatta yeni innova daha da az yakıyor (teknik olarak, alıp binen bir vatandaş görsem durdurup biraz inceleyeceğim)
Sormak istediğin sorular olursa biz elimizden geleni yaparız.Tercih sana kalıyor....
Yeni modelden alan ve incelemesini koyacak bir arkadaş yok mu ? hala Arkadaşlar
hayret bişey yaw bi hesapladım 0.0995 km'de yakan bu insaf dedim yaa..:farao:
221 km yol yapıldı.:farao:
7 litre yakıt alınmış.:farao:
tutar'Da 22.lira:farao:
zincir gerilecek geçen kapağını açtım baya salmış hep toz yapışmış..!:farao:
küllün zarar kısaca..
benim motor şehir içi karma kullanım bi depoyla 140 km gidiyor daha geçemedim uzun yolda deneme fırsatım hiç olmadı...
ben sana uzun yolu söyleyim aykan sehir içi dedigin gibi,sehir dısıda sakin kullanım 160-170
bende bu aralar benzin takibindeyim 140 kadar gidiyor sehir içi bazen kıllanıyorum acaba fazlamı diye ama foruma bakınca anormallik yok.innova var sorun yok :queen:
zannediyorum şehir dışı sürekli 4 vites 75/80 civarı hız 170 kilometre gider ancak bugünlerde yakıt artmış olabilir hava burada 50 derece öğle saatleri cehennem saymıyorum bile motor şehir içi hiç durmuyor uzun yokuşlar çıkıyor beklemeler vs sürekli hareket halinde bence normal bi tüketim yağıda 10/40 kullanıyorum petrol ofisi maximoto menunum ancak biraz daha kalınlaştırsammı diye düşünüyorum şu ara gerçi sentetik yağa bişiy olacagını zannetmiyorum ama 15/50 daha iyi olur diyorum....şimdilik bi sorun yok..:cat: