150 duz yolda vuran 170 neden vurmasın yokus asagı..200 ıbre var sonucta bu alette herkesın motoruda aynı performansı gostercek dıye bır sey yok benım dedıgım arkadasın motoru 31 bin km vede uzun yol cogu...her motor kıyaslanmaz bırbırıyle
Kim düz yolda 150 görmüş ya?
6.vitesin sağladığı çekiş ne ki düz yolda 150 görsün?
Mondial scooterlarda da bilmem kaç ibre var dene bakıyım o hıza çıkmayı çıkcak mı?Her motor ibredeki son hıza göre mi gider?
Bana açıklar mı o uzun yol çocuğu yada sen uzun yolun motora katkısı faydası nedir neye dayanarak böyle bi performans artışından bahsediyorsun denedin mi denenmiş mi?
Ben hala 175 videosunu göremedim arkadaşım ruhsattan önce videoyu koyda benzin yakmaya değicen mi bilelim?
Ayrıca o arkadaşa kaçtır aynı soruyu soruyorum kaç bin devirde gördü o hızı hala cevaplamadı?
Son kez açıklıcam.Bu motorun modifiyeli olanıyla 160 ı zor gördük o da motoru bitirdi zaten.Matematiksel olarak azcık kafası çalışan adam devir kesiciye girdiğinde bu motorun zaten ilahi güçler bile yardım etse çıkıp çıkabilceği hızı hesaplar.Dişlide taktık yeni üst kapakta taktık hava filtresi de taktık bujilerinide iridyum taktık olmadı yapan varsa gelsin 5 fazla vercem alcam motorunu.
Ayrıca hadi siz kullanamıyosunuz bu makinayı satcağınız adama acıyın bari de motorun canını çıkarmayın bilmem kaç görcem diye bu motor 125lik kimseyi kandırmayın canı belli yollu belli saçmalamayın sizin yüzünüzden patlak motor doldu her yer satarken hiç biriniz demiyor ben bu motoru deli gibi redline a sokuyorum 150 160 görcem diye ama ne iş?