İnşallah bizi de yazın....
selam arkadaşlar hadi geçmiş olsun bende patladım
bu akşam 22:20 itibariyle avcılar kirazlı caddesi üzerinde genç bir çocugun beni sellektörüme rağmen görmemesiyle birlikte benim top case 'e çarpması bir oldu yaklaşık 40 km/h ile seyrediyordum motor sağa yattı bende yüzüstü sürüklendim 2 dizimde sıyırıklar vr esol elimde sıyrıldı çok şükür pansuman yaptırdım iyiyim![]()
selam arkadaşlar hadi geçmiş olsun bende patladım
bu akşam 22:20 itibariyle avcılar kirazlı caddesi üzerinde genç bir çocugun beni sellektörüme rağmen görmemesiyle birlikte benim top case 'e çarpması bir oldu yaklaşık 40 km/h ile seyrediyordum motor sağa yattı bende yüzüstü sürüklendim 2 dizimde sıyırıklar vr esol elimde sıyrıldı çok şükür pansuman yaptırdım iyiyim![]()
Çok geçmiş olsun Canerim.. önemli bişi yok inş. ? yayaya mı çarptın? yada o mu sana çarptı?
gelmeyen çürük yumurta olsun...
gelmeyen;
caddebostan'daki TVS APACHE olsun....:queen::queen::queen:
caner kardeşim;
geçmiş olsun.... iyi olduğuna çook sevindim.....
ağzına ... 2 çocuk 14 yaşlarında 2side biri gördü beni durdu dedim dururlar hiç bakmadım bile bastım öndeki çocuk duruyor diye bastım arkasından arkadaşı bi çıktı benim kasaya çarptı işte motorsağa yattı elcik plastiği eridi başka hiçbişi yok ama çok sürüklendik ya ben 20 m kadar sürüklendim motor benden motor en az 50 m ilerimde duruyordu adamlar geldi başıma çocuklar geldi bigüzel patattım tokatı gerizekalıya abiözür falan fişman herneyse işte olay yerinde kask kafamdan çıkmıştı bende sol elimde ve iki dizimde yaralar var olay yerinde abiler geldi işte apartmanlardan toplandılar yardımcı oldular ilk yardımı yaptı sağolsun bitane abi o2li suyla falan temizledi su verdi işte sonra aradım burger ı yardımcı oldular öyle işte 3-4 günlük işim var ya işte sonra iyileşirim
Kask nası fırladı lan? bağlamadın mı?
yarın sabah için redbull hazırladım ben onu içip binerim artıkın motora![]()
canercamalan geçmiş olsun hoca..görünmez kaza gibi birşey olmuş hatta görünür kaza..
yarın sabah için redbull hazırladım ben onu içip binerim artıkın motora![]()
bağlıydı bağlamadan motora binmem ki ben hatta dalga bile geçmişlerdi ama bi b-ka yaramıyo dandik kask wiwi mi ne işter: dizlik takıcam bundan sonra pantolonun altına valla dizlik olsaydı şuanda hiçbişeyim yok gibibişeydi
caner geçmiş olsun önemli bişeyin yok dimi?
bak yengende kaza geçirdi şimdi dizlik+sırtlık+eldiven aldık.. kendimede eldiven baktım bugün bedeni yoktu.. istedikleri kadar dalga geçsinler, o dalga geçenler hiç düşmemişler demekki.. cuma bende sahilde zaferin motoru yatırdım, dirseğimin üstüne düştüm ama sağolsun montum vardı hiçte bişi olmadı hatta hissetmedim bile.. Aman diyim korumasız asla..
ağzına ... 2 çocuk 14 yaşlarında 2side biri gördü beni durdu dedim dururlar hiç bakmadım bile bastım öndeki çocuk duruyor diye bastım arkasından arkadaşı bi çıktı benim kasaya çarptı işte motorsağa yattı elcik plastiği eridi başka hiçbişi yok ama çok sürüklendik ya ben 20 m kadar sürüklendim motor benden motor en az 50 m ilerimde duruyordu adamlar geldi başıma çocuklar geldi bigüzel patattım tokatı gerizekalıya abiözür falan fişman herneyse işte olay yerinde kask kafamdan çıkmıştı bende sol elimde ve iki dizimde yaralar var olay yerinde abiler geldi işte apartmanlardan toplandılar yardımcı oldular ilk yardımı yaptı sağolsun bitane abi o2li suyla falan temizledi su verdi işte sonra aradım burger ı yardımcı oldular öyle işte 3-4 günlük işim var ya işte sonra iyileşirim
Abi çok geçmiş olsun.:rendeer::rendeer:
bak ivedik mivedik çok izlemişliğim vardır ona göre cevabı yapıştırmiyim şimdi :cherry: