Alırım Anahtarınızı :))

Arkadaşlar Selam,

Dün 10 yıllık hayalimi hayata geçirdim. Kendime bir scooter yaptım. Bugün de tarafiği kapalı alanda ilk sürüş denemelerimi gerçekleştirdim. Yukardaki başlığı atacak kadar iyi gördüm kendimi:p düşme, çarpma kaza bela yok. I DID IT..Yani..Elimde olsa kendimi alnımdan öpecem:):mrgreen:Aynı alanda bir bayan daha çalışıyordu bir de onun hayran ve keşke ben de yaaa...bakışlarını yakalayınca..
Kendimi kasmaktan kollarım komando eğitimi yapmış kadar acıyor. Ama olsun aşkın acısı da güzel..Yarında bi yerlerden trafik üçgeni aşırıp slalom çalışacağım.
Bu arada kadim dostum Siyahatmaca ya sorduğum tüm ebleh sorulara büyük bir sabırla cevap verdiği, güneşin altında Hintli aktristlere döndüğü halde suratını düşürmediği ve tüm desteği için sonsuz teşekkür ediyorum.
:rendeer:

Hadi hayırlısı kazasız belasız nice sürüşlere.Siyahatmacada teşekkür ederiz sizi motosiklet camiyasına kazandırdığı için.Başlık çok iddalı olmuş fazla güvende iyi değil ha :mrgreen:

:cat::cat:Mt'te arabasıyla dalıp, motorla çıkan ve tüm motorculara yakında taş çıkartacak Pomarance'ye on numara diyorum.....:cat:

Waaooouuwww!! Hayat nelere kadir :) Motora başlamak için cidden güzel bir hikayeye sahipsiniz :) Milyonda bir olan bir olayla karşı karşıyayız sayın seyirciler,tabi bunun için en başta senaryo için hayata ve oyuncular siyahatmaca ile pomarance'ye teşekkür ederiz :rendeer:

Güle güle kullan,kazasız belasız...

eğer kadıköy salı pazarının orada çalışıyorsanız yarın saat 09.30 gibi gelmeye çalışın oraya.. :wiinkk:

Mt ailesine hoşgeldin Siyah atmaca ile başınızdan geçen kazadan haberdarız
umarım bir daha yaşamazsın şimdi daha dikkatli olman gerekecek şimdiden
kutlarım cesurca girmişsin motor camiasına tekerin düz bassın keyifli km dilerim.

hani fotoğraf olmadı hiç

Henüz magazin tarafına bakamadım..ilerleyen günlerde..çekeceğim boy boy oyuncağımın fotolarını:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------

Mt ailesine hoşgeldin Siyah atmaca ile başınızdan geçen kazadan haberdarız
umarım bir daha yaşamazsın şimdi daha dikkatli olman gerekecek şimdiden
kutlarım cesurca girmişsin motor camiasına tekerin düz bassın keyifli km dilerim.

Farkındayım..Teşekkür ederim..

Motosikleti
Hornet
hayırlı olsn:)Ehliyetim yokken bende babama diyodum alırım anahtarını diye:mrgreen:
motoru kaçırdıqımdada aldım dedim:p
biqün bi baktım arabanın altında motor üstünde ben karşımda babam:queen:
hoşqeldiniz:wiinkk:

boy

pomarance, öncelikle hayalinizi gerçekleştirmeniz biraz uzun sürmüş ama yine de tebrikler :) En kısa zamanda Honda'nın eğitimine katılmanızı tavsiye ederim. Yeni başlayanlar için iyi bir eğitim, eşim gitmişti, ikinci günün sonunda çok ciddi fark etti.

Doğru tahmin:))Sizin ne işiniz var orada çalışıyormusunuz?çalıştırıyor musunuz ?Yoksa ne?

yarın kahvaltı etkinliği var salı pazarında buluşulacak maltepe tarafına gidilecek..eğer saat 9.30 - 10.00 gibi orada olursan 40-50 motor istanbul mt tayfasını görürsün demiştim :) hoş bende ilk kez tanışacağım milletle :mrgreen:

Hadi Hayırlısı :D Tehlikesiz Sürüşler yapman dileğiyle (Başlıktan dolayı) :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoş geldiniz de Ben motorunuza takıldım..... :pr::pr:

Ne güzel motordur mio.... Çok sevdiğim bir scooter.... 3 değişik let göstergesi depo kapağı... Harika bir makina.... Hızlanması da çok güzeldir.... :cat:

İlk başta ki kafa olayı, biz motora başlarken ki zamanda Mio nun olmayışı içindi... Ne kadar şanslısınız... :cat::cat: Valla kesin mio ile başlardım... :p

Hoş geldin aramıza ben size bayan yerine kadın yazan arkadasım :) ksura bakmayın :mrgreen: kazasız belasız sürüşler dilerim

pomarance, öncelikle hayalinizi gerçekleştirmeniz biraz uzun sürmüş ama yine de tebrikler :) En kısa zamanda Honda'nın eğitimine katılmanızı tavsiye ederim. Yeni başlayanlar için iyi bir eğitim, eşim gitmişti, ikinci günün sonunda çok ciddi fark etti.

Kesinlikle böyle bir planım var..tskr ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

Hoş geldin aramıza ben size bayan yerine kadın yazan arkadasım :) ksura bakmayın :mrgreen: kazasız belasız sürüşler dilerim

Teşekkür ederim..Latife etmiştim..takılma hem hemşehriyiz biz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar