Aşkım, canım benim ben ödeyeceğim bendensin.??? :wiinkk: :bounce: :cherry:
Tabi gitmeye karar verirsek...
gelir gelir...
Aşkım, canım benim ben ödeyeceğim bendensin.??? :wiinkk: :bounce: :cherry:
Tabi gitmeye karar verirsek...
Mesajlar iyi niyetli yazılmış fakat yeni katılım gösterecek üyeler ve konu sahibi yanlış anlayabilir veya karışıklık çıkabilir.Bu sebeple temizlik yapılmıştır.
Mesajlar iyi niyetli yazılmış fakat yeni katılım gösterecek üyeler ve konu sahibi yanlış anlayabilir veya karışıklık çıkabilir.Bu sebeple temizlik yapılmıştır.
olsun ben yine söylüyorum bir kuruş fazla vermem![]()
temizlik yapmadan önce sorsaydın fena olmazdı ben konu sahibiyle görüştümüde belirttim mesajımda yanlış bişey yazdığımı da düşünmüyorum ayrıca. .
olsun ben yine söylüyorum bir kuruş fazla vermem![]()
hacı bi ata sözü vardı ya söz uçar yazı kalır
yalanmış bak bu sayede bunuda öğrendik....
mod olunca yazı mazı kalmıyo.....dedim abi bu internet biz bozar diye:queen:
demedimmi:queen::queen::queen::queen:
yanlış bişey yaptığını tabiki düşünmüyorum.Daha önce böyle sorunlar çıktı.Yazılan mesajlar gibi yapılan temizlikte iyi niyetlidir emin olabilirsin:cat: Bilgi ve fiyat değişimini İlk mesajda ve son mesajda topic sahibi değiştirmesi gelen üyeler için daha sağlıklı olacaktır.
bizimde iyiniyetimizin herkez farkındadır sanırım
bilmeyenler bilenlere sorsun :rendeer:
yanlış bişey yaptığını tabiki düşünmüyorum.Daha önce böyle sorunlar çıktı.Yazılan mesajlar gibi yapılan temizlikte iyi niyetlidir emin olabilirsin:cat: Bilgi ve fiyat değişimini İlk mesajda ve son mesajda topic sahibi değiştirmesi gelen üyeler için daha sağlıklı olacaktır.
haklısın bunun örnekleri daha önce yaşanmıştı duyarlı davranışın için teşekkürler :rendeer:
bakınız dördüncü sıra sayın çiko![]()
Bizi neden eklemedin Çağlacım aşkolsun... :silent:
canım benim yazmammııı :rendeer:
şerif nerde alooooooooooo
şerif nerde alooooooooooo