KaraKalem Mondial zat 150

Kıyamam,çabalamış yapmış elinden geleni :)Hevesini kırmayın,ilerletir kesin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yetenek var güzel :D

hiç fena değil bence..:) alt yapıdan motorcu yetişiyo galiba :p

aynen öyle hocam yetişiyor motor hastası oda :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 PM ----------

Kıyamam,çabalamış yapmış elinden geleni :)Hevesini kırmayın,ilerletir kesin :)

Destekliyoruz elimizden geleni yapıyorus teşekkürler .. İlerleticeğine inanıyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 PM ----------

Yetenek var güzel :D

Saol hocam Aynen öyle :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------

bunu çizemeyenlerde var.
emegine saglık..

Katılıyorum başta ben :) :) :) uğrastı baya kızcagız :)

6.sınıfa giden kız kardesimin yaptıgı karakalem mondial zat 150.Bence gayet hoş duruyor.Sizinlede paylaşmak istedim.6. sınıfa gidiyor hataları gözardı edelim lütfen :) :) :)

http://img4.imageshack.us/img4/5008/grnt004rqf.jpg

tam okumadan diyecektim daha iyi olabilirdiye ama baktım 6.sınıf ....

hacı ozaman bu kızı kesin güzelsanatlara yolluyosunuz kaçarı yok .eğitimsiz bukadar..eğitimini alınca allah bilir daha neler olur..bence yeteneğini köreltmeyin...:cat::cat::cat:

tam okumadan diyecektim daha iyi olabilirdiye ama baktım 6.sınıf ....

hacı ozaman bu kızı kesin güzelsanatlara yolluyosunuz kaçarı yok .eğitimsiz bukadar..eğitimini alınca allah bilir daha neler olur..bence yeteneğini köreltmeyin...:cat::cat::cat:

Teşekkrler hacı oda öyle istiyor ortaokulu bitirsinde bi :) :cat:

6. yaşında bi çocuk için harika bence hiç bir ayrıntıyı kaçırmamış maşallah

grnt004rqf.jpg

hocam 6.sınıfta :) 6 yaşında değil :) bunu belirtmek istedim :) Teşekkürler yorumun için...

bravo. umarım bu konudaki yerteneğini geliştirir; gelecekte bir tasarımcı olma yolunda ilerler.

eğer 6. sınıfa gidiyor ve bunu çiziyorsa ressam bi kardeşin olabilir.. çok güzel bu yaşta birinini bunu çizmesi.. :):)

eğer 6. sınıfa gidiyor ve bunu çiziyorsa ressam bi kardeşin olabilir.. çok güzel bu yaşta birinini bunu çizmesi.. :):)

saol kardesim bakalım böyle giderse olur :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 PM ----------

Mt ailesinin tebriklerini ilet.Kardeşine sbs de başarılar dilerim

Çok teşekkr ederim saolasın haftaya giricek bakalım sınava hayırlısı ..Düşünceniz yeter ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 PM ----------

Üzerinde Biraz Daha çalışıyor Yenisini ekliyeceğim yakında :) ....................

Bravo gayet başarılı, başka motorlarda çizsin, belki ilerde kendi bile motor tasarlar:rendeer:

o ruhu gördüm ben bence kardeşine maddi manevi destek ver :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar