atv seçimi

arkadaşlar uzun bir süre sonrasında atv almaya karar verdim lakin markalar arasında kararsızım öncelikle butcem 150 lik veya 180 liğe yetiyor , 2-3 marka var sıfır Yuki 150 Lik ileri geri vitesli 2. el aeon 180 overland birde dorado markası . ayrıca tecrubesi olan arkadaşlara sormak istediğim biliyorsunuz bu makineler 2-3 tip kasada spor tipi bide düz kasa kare şeklinde siz hangisini önerirsiniz . burada bunu tecrübe etmiş bır cok arkadasın bana yardımcı olacağına inanıyorum
sevgilerimle

avcılık ve kamp işlerinde kullanmak istiyorsan sport olanlar yüklerini bağlayacağın yer açısından sıkıntı yaşatabilir.
arazide kullanılacaksa geri vitesli ve ayak marşı olan modelleri tercih etmelisin.
geri vitesli olanlarda vites geçişlerinde mutlaka tam olarak durmuş olmalısın.
atvler 50 km/h den yukarı olan hızlarda çok güvenli değillerdir. bunu göz önünde bulundurmanda fayda var.

atv de sanırım aerodinamik çok önemli.bu yüzden çin mallarından kaçmalısın , ama japonlarda bayağı tuzlu :(

atv de sanırım aerodinamik çok önemli.bu yüzden çin mallarından kaçmalısın , ama japonlarda bayağı tuzlu :(

aerodinamik olup olmaması çok etkli değil öndüzendeki boşluklardan kaynaklanıyor.
rot ayarını yapacak pek usta yok 60 - 70 km/h hızlara çıkınca yolda tutmak zorlaşıyor

arkadaşlar ben 13 yaşındayım ehliyet gerektirmeyen ve 2000tl nin üstünde olmayan bir atv almaya karar verdim lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar