Acemi85 Fotoğrafın açısından ve ışıktan dolayı arka teker kalın gözüküyor; lastiklerim motosikletle gelen orjinal Pirelli, arka 140/70 yani. Şimdi Michelin Pilot Activ'e geçeceğim ve onları da özellikle orjinal ebatlar olan 110/70 ve 140/70 aldım. Çünkü bu motorun ağırlık ve maksimum hızını düşündüğümüzde uygun lastikler bunlar. Zaten Michelin'in sitesinde de Pilot Activ tavsiye ediyor. Daha kalın veya daha yüksek hız ve ağırlık indeksine sahip lastikleri takmak (özellikle motosikletlerde) avantajdan çok dezavantaja dönüşebilir. Kalın lastik nispeten ince tabanlı janta takılırsa uygun profilde oturmayabilir. Nitekim bunun bir örneğini jonturq kardeşimizin 180lik arka lastiğinde görmüştük (kendisi de sorunun farkındaydı). Ayrıca daha büyük ebatlı ve daha performans tipi motosiklet lastikleri, daha ağır ve daha yüksek hızlı motosiklere göre tasarlandığı için bizim motorlarda kullanıldığında hamuru uygun sıcaklıklara çıkamayacağından iyi performans vermeyebilir. Öncelikle bu sebeplerden dolayı hem de bir set lastiğe 2 katı para vermemek için Pilot Activ'i tercih ettim. Bilo kullanıyor, çok da memnun. Ben de merak ediyorum açıkçası.
Egzosu e-bay'den getirttik. Kargo dahil 350 € tuttu. Fakat enayı satıcı, özellikle fazla para verip havayollu ulaşım tercih etmiş olmamıza rağmen kargoyu karadan yolladı ve egzos bir güzel gümrüğe takıldı. Neyse ki fiyatını 100 € göstermişti; vergiler 300 TL tuttu. Yani toplamda 1000 TLye ve 15 günde egzos elimize ulaştı.
Osmaniyeli, egzos sistemi nikel ve krom alaşımlı dediğin gibi. Ama alaşımı ne kadar yüksek bilemiyorum. Çok yüksek alaşımlı egzoslar düzgün de bakıldığında zor paslanıyor evet. Ama paslanmaz diye bişey yok biliyorsun ki. Önceki egzosum gibi nerdeyse çürüyecek gibi paslanmaz, o kesin. Ama hafif paslı bir görünüm olacaktır diye tahmin ediyorum. Zaman içinde göreceğiz. Ben de arabamın egzosuyla oynarken headers, kat iptal borusunu hep gıcır gıcır krom almıştım ama o çalışma sıcaklıklarında karardılar. Sen egzosuna ne yaptın krom? Komple kit gibi bişey mi?