Kask konusunda yardım

almaya değermi daha o gibi fiyatlara daha iyileri bulunabilirmi acaba

Kask olayı bütçeyle doğru orantılı bir durumdur. Bütçenizin elverdiği ölçüde daha iyisini (= daha pahalısını) tavsiye ederim.
Gönderdiğiniz linkteki LS2 Cartoon modeli ise, orta seviyenin biraz altında bir kasktır. Tercih edilebilir bir modeldir.
Yeni motorunuz hayırlı olsun bu arada :rendeer:

Her zamanki tavsiyemi tekrarlayayım;Kafan ne kadar değerliyse o kadarlık kask al!Hiçbir zaman borcu teşvik eden bir yapım olmadı ama kask ve korumalar için kredi kartını kullanabilirsin.Ha! Adım Hıdır Elimden gelen budur diyosan bu kask hiç yoktan iyidir derim.

istedgin kaskı al hepsının koruması aynı kafan hangısınde rahat ediyorsa onu al nolan bak ls2 bak lazer bak farketmez ama bir an önce kaskını al...

Kask olayı bütçeyle doğru orantılı bir durumdur. Bütçenizin elverdiği ölçüde daha iyisini (= daha pahalısını) tavsiye ederim.
Gönderdiğiniz linkteki LS2 Cartoon modeli ise, orta seviyenin biraz altında bir kasktır. Tercih edilebilir bir modeldir.
teşekür ederim arkadaşım aslında 200 liraya kadar falan çıkabilirim biraz zorlar ama alabilirim
bu paralara alabileceğin en iyi kasktır bence..

hımm aslında dediğim giibi 200 liraya kadar çıkabilirim biraz yabancıyım kask konusnda

bütçeni zorlayabilirsen daha kaliteli bir kask düşünmeni tavsiye ederim.

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
LS2 cartoon kask elimde var, motoron dergisi abone olunca hediye etti. Şöyle söyleyeyim fiyatının çok üstünde kalitesi olan bir kask, tek sorunu yeni plastik kokusu geçmedi bir türlü (kullanmıyorum sanırım ondan).

Daha fazla para verebiliyorsan AGV al derim. Nolan ile kaliteleri çok yakın olmasına rağmen fiyatları daha uygun. Ben longway kullanıyorum, oldukça ağır olmasına rağmen benim kafama göre çok rahat bir kask. Çok fazla düşürdüğüm için artık bayağı sesli oldu ama eşiminki oldukça sessiz.

Daha da fazla para verebilirim diyorsan Shoei Kenan replica al :)

Ne alırsan al denemeden sakın alma. Kaskların şeillerine göre bedenleri farklılaşabiliyor. Her kaskta her kafaya rahat olmuyor, başın ağrımasın...

Kasksız kesinlikle kullanma...

Motorun hayırlı, uğurlu olsun...

Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.

Bu fiyata alınacilecek en kaliteli kasklardan birisidr bendede yeni modelinden var yeni modeline bakmanı tavsiye ederim ;)

nolan lara bakabilirsin ozaman 250 civarı iyi kaskları var kardeş..

LS2 cartoon kask elimde var, motoron dergisi abone olunca hediye etti. Şöyle söyleyeyim fiyatının çok üstünde kalitesi olan bir kask, tek sorunu yeni plastik kokusu geçmedi bir türlü (kullanmıyorum sanırım ondan).

Daha fazla para verebiliyorsan AGV al derim. Nolan ile kaliteleri çok yakın olmasına rağmen fiyatları daha uygun. Ben longway kullanıyorum, oldukça ağır olmasına rağmen benim kafama göre çok rahat bir kask. Çok fazla düşürdüğüm için artık bayağı sesli oldu ama eşiminki oldukça sessiz.

Daha da fazla para verebilirim diyorsan Shoei Kenan replica al :)

Ne alırsan al denemeden sakın alma. Kaskların şeillerine göre bedenleri farklılaşabiliyor. Her kaskta her kafaya rahat olmuyor, başın ağrımasın...

Kasksız kesinlikle kullanma...

Motorun hayırlı, uğurlu olsun...

Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.
aslında bende denemeden almak istemiyorum ama bildiğm kadarıyla adanada istediğim her kaskı bulamıyabilirim aslında biraz daha fazla para verebilirim ne önerebilirsin hocam

Bu fiyata alınacilecek en kaliteli kasklardan birisidr bendede yeni modelinden var yeni modeline bakmanı tavsiye ederim ;)

yeni modeli bakiyim eğer bulabilirsem :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
teşekür ederim arkadaşım aslında 200 liraya kadar falan çıkabilirim biraz zorlar ama alabilirim

-eğer istersen birde,lazer lz6 kaska bak derim.fiyatı 150 tl.civarıydı.

bütçeni zorlayabilirsen daha kaliteli bir kask düşünmeni tavsiye ederim.

-elbette.

LS2 cartoon kask elimde var, motoron dergisi abone olunca hediye etti. Şöyle söyleyeyim fiyatının çok üstünde kalitesi olan bir kask, tek sorunu yeni plastik kokusu geçmedi bir türlü (kullanmıyorum sanırım ondan). Ne alırsan al denemeden sakın alma. Kaskların şeillerine göre bedenleri farklılaşabiliyor. Her kaskta her kafaya rahat olmuyor, başın ağrımasın...

Kasksız kesinlikle kullanma...:cat:
Motorun hayırlı, uğurlu olsun...:cat:
Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.:rendeer:

evet yeni modelini dene derim.

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
"doc jeckyll"in önerdiği kask güzel görünüyor, ne de olsa AGV :) ...

deneyerek almak tipinden çok önemli bence... kafana tam olmazsa, hem düzgün korumayacaktır, hem de rahatsız edecektir.

:cat::cat::cat:
Bencede orta bütçeler için ideal kask ve gerçektende iyi bir kask.:cat:

Dostum güzel bir kask, ben iki yıldır kullanıyorum, sertifikalı orta kalitede, komple içi çıkarılıp temizlenebilen bir kask,

Ben kulandıktan sonra eşime ve kardeşimide aldık...

Kaskın daha doğrusu sadece bu kaskın değil tüm ful face kaskların bir sorunu heralde siyah vizörü de ekstra 25 TL verip alıyorsun yalnız gece görüşü iyi değil...

Normal camı da gündüz sürerken çok rahatsız ediyor...Ben ikide bir vizör değiştirmektende lastikli motorsiklet gözlüğü ile olayı çözdüm, ya da ince telli gözlüklerde kaskın içine takılabiliyor bir sorun olmuyor.

Selamlar Kolaylıklar ...

LS2 üretimi çinde yapılmakla beraber ispanyol markası bir kasktır ECE sertifikasını da çinden değil ispanyadan almıştır. Orta kalite ve uygun fiyatlı bir kasktır. Delta modeli çeneden açılır ve güneş vizörlü 200 tl civarında güzelbir kask. Cartoon modeli en ucuz fullface model bir kask. 100 km/saat hızdan sonra aşırı rüzgar alıyor ancak bu sürat zaten yeterli. Bende her iki modelide var. Delta modelini sürekli kullanıyorum ve memnunum. Cartoon modeli Motorn aboneliğinden geldi. Ancak her ikiside L beden olmasına rağmen delta tam otururken cartoon biraz daha bol oluyor. Böyle olmasına rağmen cartoon modelini gözlükle takamıyorum. Delta modelinde gözlük kolayca girerken diğerinde bu mümkün olmuyor. Kask alacaksanız mutlaka deneyin bence. Denerke kaskı takın ve kafanızı hızla sağa-sola ve öne arkaya sallayın eğer kask oynamıyorsa ve kafanızın tepesine ve elmacık kemiklerinize aşırı baskı yapmıyorsa uygun ebattadır. Deneme imkanınız yoksa feyizoğlundan alıp deneyin olmazsa değiştirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar