İbrahim & Özge 'ye Ömür Boyu Mutluluklar ...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Haftasonu dünya evine girecek olan sevgili dostum İbrahim ve müstakbel eşi Özge'ye ömür boyu mutluluklar dilerim.
Allah bir yastıkta kocatsın.

:rendeer:

ibook.jpg

ooooooo...
mutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın...

Mutluluğunuzun daim olmasını dilerim İbrahim kardeşim.Allah bir yastıkta ağız tadıyla,mutlu,sağlıklı bir ömür nasip etsin.Tebrikler!

Daha Siteden Kimse İle Tanışmadan İLk Tanıştığım kişidir İbrahim Abi. 150+masraflarla tekirdağdan Dahada ucuza almıştım ehliyetimi SAyesinde.. Ehliyetimi ALırken Büyük yardımları Oldu. Gelişim Sürücü Kursunu GElişim Yapan Adam... Tebrik Ederim İbrahim Abi.

Evlendikten sonra bu Tarafa GElirseniz;Tekirdağda Yiyeceğiniz İlk TEkirdağ Köfteleri Benden :mrgreen: ÖZER :p

Daha Siteden Kimse İle Tanışmadan İLk Tanıştığım kişidir İbrahim Abi. 150+masraflarla tekirdağdan Dahada ucuza almıştım ehliyetimi SAyesinde.. Ehliyetimi ALırken Büyük yardımları Oldu. Gelişim Sürücü Kursunu GElişim Yapan Adam... Tebrik Ederim İbrahim Abi.

Evlendikten sonra bu Tarafa GElirseniz;Tekirdağda Yiyeceğiniz İlk TEkirdağ Köfteleri Benden :mrgreen: ÖZER :p

Özer'cim çok çok sağol iyi dileklerin için...İnşallah valla kokusu geldi burnuma :)

Hayat boyu çok çok mutlu ol inşallah yüreği güzel arkadaşım :rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
bir ömür boyu mutluluklar dilerim allah bir yastıkda kocatsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar