işte trafikte saygının güveni

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
''motorcu arkadaş cesaretini diğer saygılı sürücülerden almış olmalı '' :)

işte kural ..işte bilinçli oto ve kamyon sürücüleri şeridinden en ufak bir sapmaları söz konusu değil ve sonuç aslanlar gibi korkmadan basan motorcumuz ..

darısı Türkiyemizin başına
-----------------------------------------------------------------------
izleyin ama Türkiye de yapmayın ...
http://www.dailymotion.com/video/x5rrwm_suzuki-gsxr-600-street-racing
----------------------------------------------------------------------

adamlar en ufak bir yanlış sürüşte biliyorlarki kanunlar analarından emdikleri sütü burnundan getirecek ,o yüzden na mümkün cart diye şerit değiştirmek
:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bendede açılmıyo:silent:

cok guzel kullanıyor yürek lazım sanırım 200 km lerde motoru yatırarak donmek yol tutusları cok ıyı demekki

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
açılmıyor...

Bende açıldı.Video hakkındaki yorumum çok tehlikeli.Benim öyle bir motorum olsa asla böyle bir risk almam.270 km hızla giderken arabayla bariyer arasına girmenin ahmakça olduğunu düşünüyorum.Ama gişeden geçerken heralde kaçak geçti ön kaldırarak geçmesi etkiledi beni :p

hacı başlıkla videonun bi alakası varsa bende abd başkanıyım ya.....
ozaman motorcu saygısız milletin ve kendini hayatını tehlikeye atıyo.
250 lerle en solseritteki arçla bariyer arasından geçiyo.ne saygısı ne kuralı..ne alaka
:farao::farao::farao:

bu videoda bilinçli olan sadece araçlar ve kamyonlar bilinçsiz olan da o motorcu..arabalardan bir tanesi motorcu kadar bilinçsiz olsa o yolda..o motor bi tarafa patlar.

hacı başlıkla videonun bi alakası varsa bende abd başkanıyım ya.....
ozaman motorcu saygısız milletin ve kendini hayatını tehlikeye atıyo.
250 lerle en solseritteki arçla bariyer arasından geçiyo.ne saygısı ne kuralı..ne alaka
:farao::farao::farao:

Zaten anlatmak istediğim motorcu değilki :) diğer araç sürücüleri ...:)

videoyu izlediğimde şu aklıma geldi Türkiyede böyle gitsen varya kamyoncuların ve diğer araç sürücülerinin arkasına 2 dkk da stiker olursun ..

Son düzenleme:
Zaten anlatmak istediğim motorcu değilki :) diğer araç sürücüleri ...:)

videoyu izlediğimde şu aklıma geldi Türkiyede böyle gitsen varya kamyoncuların ve diğer araç sürücülerinin arkasına 2 dkk da stiker olursun ..

yaşamı seviyorsan zaten dünyanın hiç bir yerinde bu şekilde araç sürme
ne demişler saygılı ol ki saygı göresin....:cat:

yaşamı seviyorsan zaten dünyanın hiç bir yerinde bu şekilde araç sürme
ne demişler saygılı ol ki saygı göresin....:cat:

çok haklısın ancak bu adam hatalıda olsa böyle kendine güvenerek sürüş yapıyorsa ,sanırım o ülkedeki diğer araç kullanıcıların saygısından ve nizami araç sürüşünden cesaret almış benim anlatmak istediğim şuydu malum özellikle istanbulda sinyali verir vermez sol ya da sağ şerite geçenler veya sinyal vermeden ya da aynaya bakmadan şerit değiştirenler o kadar çokki benimde bu videoyu izlerken gözümün önüne bunlar geldi kısacası o motorcu şu sürüşü Türkiyede yapsa 5 yada 6 ncı araç onu bir yerlere yapıştırır gibi geliyor bana..

Son düzenleme:
zaten bende onu kastediyorum ..kimsenin kimseye saygısı kalmamış....motorcuyu ne olarak görüyolar anlamadım...ama motorcunun da bunu yapmaması lazım...bende onu demek istedim .
zaten biz birbirimizi anladık kardeş...:cat:

alet iyi şöförde iyi gidiyorda resmen kamikaze yapmak başka açıklaması yok ama o araçlar tr de olsa yapamaz :)

bu videodaki tek saygı unsuru herifin otobanın parasını ödemesi olmuş bana kalırsa:p
şu bariyer dibi manevraları 200le motoru yatırmak falan ustaca olsa da, diğer araçlar için son derece tehlikeli, şahsen otobanda arabamla en sol şeritten kapatmış giderken solumdan böyle bişey geçse bi panik yaşarım ki acemi bir sürücü o panikle kontrolu kaybedebilir...trafikte siz kendi ustalığınıza güvendiğiniz kadar diğer sürücülerin de acemiliklerini kollamak zorundasınızdır...

keyifli bir video... izlerken kendini kaptırmamak mümkün değil. en azından benim için. motosiklet kullanıcısıyla resmen viraja yattım burda :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar