Çilingoz yollarındaydık... 31 Mayıs 2009

çilingöz çok güzel ve sakin biryerdir.aman sagda solda fazla söylemeyin de orasıda menekşe plajına dönmesin.:queen:yazın iki haftada bir oradayım.totosu ve motosu kıymetli olanlara tavsiye etmiyorsun demek.valla aramızda kalsın ben o yolu gt 250r ile geçiyorum benden başka manyakda geçmez zaten siyah bir gt 250r görürsen kumun içinde bilki benim beklerim.:queen:bu arada ben hep kestanelik-ormanlı-yalıköy üzerinden gidiyorum.binkılıç yoluyla gidip yalıköyden döndügüne göre bir kıyaslama yaparsan hangisini tavsiye edersin?:rendeer:

çok güzel bi gezi olmuş. bozuk dediğiniz yola dikkatli baktımda bizim yuvacıkta girdiğimiz yol kadar bozuk değil yani benim mondial çok rahat gider o yoldan :cherry:

Hafta sonu Binkılıç üzerinden keşfe çıkın bakalım. :wiinkk:
çilingöz çok güzel ve sakin biryerdir.aman sagda solda fazla söylemeyin de orasıda menekşe plajına dönmesin.:queen:yazın iki haftada bir oradayım.totosu ve motosu kıymetli olanlara tavsiye etmiyorsun demek.valla aramızda kalsın ben o yolu gt 250r ile geçiyorum benden başka manyakda geçmez zaten siyah bir gt 250r görürsen kumun içinde bilki benim beklerim.:queen:bu arada ben hep kestanelik-ormanlı-yalıköy üzerinden gidiyorum.binkılıç yoluyla gidip yalıköyden döndügüne göre bir kıyaslama yaparsan hangisini tavsiye edersin?:rendeer:

Şöyle izah edeyim; Yalıköy yolu, Binkılıç yolunun yanında hafif otobanımsı kalıyor. :cherry:

Şaka bir yana, kısa da olsa yolların hali içler acısı. Oto ve motolar için kırıcı.
Çilingoz girişinde görevli bir amca motor başna 4 TL. istedi.
Tadımızı kaçırmasın diye 3 motor için 10 Lira verdik, sorun etmedik.

Sahil çer-çöp içindeydi. Sezon başlayınca temizleniyordur inşallah.
Cennetten bir parça gibi yer ama, yolu bozuk, sahili kirli, girişi ücretli. :silent:

Değinmek istemezdim ama, bunlar da işin negatifleri. :bounce:

Abi tekerinize yüreğinize sağlık.:rendeer: Bir hafta sonu beraber kaçalım bi yerlere:)

Evet,endurosu olmayana gezi haram sanırım.Bu işin bi kolayı olmalaı ya! Gezi tadından yenmez cinsten olmuş,elinize,yüreğinize sağlık.Adı lazım değil bir arkadaş bu başlığı görürse haftaya "Çilingoz öyle değil böyle gezilir!" adlı başlığına benide alet etmeye çalışacaktır sanırım:cherry:...

Gültekin gezi için teşekkür ederim.Uyumlu arkadaşlık olunca bozuk yollar sıkıntı olmuyor, hatta daha da keyifli hale geliyor.Sen nereye ben oraya ,bir dahaki seyahati sabırsızlıkla bekliyorum.Bu sefer eşimi de kandıralım.

Gidilmesi gereken yerler olarak kayıtlara aldım :D Teşekürler

ortaam çok güzel ve keyifli bir geziydi tadı damağımızda kaldı katılan ve bizimle olan arkadaşlara teşekkürleri bir borç biliriz.
valla bu hafta yine kaçsak mı bir yerlere acep

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 PM ----------

Gültekin gezi için teşekkür ederim.Uyumlu arkadaşlık olunca bozuk yollar sıkıntı olmuyor, hatta daha da keyifli hale geliyor.Sen nereye ben oraya ,bir dahaki seyahati sabırsızlıkla bekliyorum.Bu sefer eşimi de kandıralım.

Ahmet biz hep beraber gelir kandırırız yengeyi merak etme

Teşekkürler dostlar.

Rotayı Çerkezköyden Çilingoza kaydırınca, rahatsız etmek istemedim.
O tarafa da yolumuz olacak. Haberleşeceğiz. :wiinkk:

Motor canavar gibi. :cat:
Ama akşam benzincide tazyiksiz su tuttuk, tozunu aldık, yine başladı stoplamaya. Su yaramıyor. Elektrik tesisatını milim milim kontrol etmem gerekiyor.
Pes yani! Ne diyeyim. Sizinle Aydınlar sapağında buluşurduk. Neyse artık. Bir dahakine inşallah. Su yaramaz olur mu. Kışın bile biniyorum. ama su alan yeri olabilir. Görüşürüz bi ara bu konu hakkında yine.

Evet,endurosu olmayana gezi haram sanırım.Bu işin bi kolayı olmalı ya!
Tek çare; endürö motör :wiinkk:
Adı lazım değil bir arkadaş bu başlığı görürse haftaya "Çilingoz öyle değil böyle gezilir!" adlı başlığına benide alet etmeye çalışacaktır sanırım...

O arkadaş, yoldaki taşlardan sekemez, totosu-motosu uff olur. Uyma sen ona :wiinkk::cherry:

Kardeşim, arkadaşım, komutanım; Hesabı çaktırmadan ödediğin sürece, her yere gideriz :queen:

Gidilmesi gereken yerler olarak kayıtlara aldım :D Teşekürler

Mutlaka gidin.:wiinkk:

ortaam çok güzel ve keyifli bir geziydi tadı damağımızda kaldı katılan ve bizimle olan arkadaşlara teşekkürleri bir borç biliriz.
valla bu hafta yine kaçsak mı bir yerlere acep

Kaçalım ortaam. Cız bakalım haritayı. :wiinkk:

Pes yani! Ne diyeyim. Sizinle Aydınlar sapağında buluşurduk.
Neyse artık. Bir dahakine inşallah. Su yaramaz olur mu. Kışın bile biniyorum. ama su alan yeri olabilir. Görüşürüz bi ara bu konu hakkında yine.

Bu seferlik böyle oldu, affet hocam.
Islanıp arıza çıkaran yeri, hortumla sulayarak bulup imha edeceğim :wiinkk:

Çok güzel gezi olmuş çok eğlenceli geçmiştir herhalde

Eğlence de laf mı? Dadından yiyemedik.

İlginize teşekkürler arkadaşlar.
Yenisine bakalım, yeni yerler bulalım artık. Belki bu hafta da kaçarız bir yerlere.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar