Ybr'le ilgili 3 soru

Ybr mi alalı 2 hafta oldu ve kafama takılan bazı sorular oldu ybr min kadroda yazan made in china canımı sıkıyor ve motorumun motoruyla ilgili bikaç sorum var...

İlki JYM yazısı ne demektir veya markaysa kalitelimidir ?

2 ncisi mikuni karbüratör iyi midir ?

3 ncüsü silindirin üstünden çıkan o boru ne işe yarar şimdiden herkeze teşekkür ediyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm benım 2005 model ybremde çın malı yazıyor, kafam karsımaya basldı, Japon olması gerekırken, neden çin malı yazıyor, ister istemez akıllara su soru gelıyor, acaba çindemi üretiliyor_?

silindirin üstünden çıkan parça geri besleme. yanmayanı silindire geri gönderiyor

mikuni çok ünlü bir karbüratör markası daha iyisi keihin

evet ybr çin malı jym dediği de bir çin üreticisi yamaha ile ihale yapmış işte yamaha demiş bana her ybr yi şu kadar kalitede tanesini şu dolara üret yamaha karını üstüne koyup satıyor

ybr çin malı ama diğer çin mallarından tabii ki kaliteli japon malı ybr kadar kaliteli değil ama

normal bir kullanıcı için 50binkm ye kadar masrafsız binilebilir. japon ybrsi olsa 100-150bin km binilir tabii ki . ama şu an vitesli hiççbir 125 lik japonyadan gelmiyor ne yazıkki brezilya hindistan tayland çin gibi ülkelerde üretiliyor

her marka da bu böyle mesela fiat doblo da üretilmeden önce italyan fiat ihale açıyor ve polonya brezilya ve Türkiye ihale de fiyat sunuyor ve en uygun fiyatı Türkiye veriyor

Son düzenleme:
cinde üretiliyor tabiki ancak yamaha satandartlarına gore cınde uretılıyor volvoda cinde uretiliyor tanınmıs cogu markada ancak kendı standartlarında...turkıyede de uretılen araba var balkanlarda var ama her seyın bır standardı var yalnız cinli marka modellerin ucuz bır standartı var..guvenle bin motoruna hic bir sey olmaz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

ybr 125 ÇİN

Son düzenleme:
1 motorun çin malı deyil çin montaj 2 jym bloğun markası 3 mikunı hemen hemen 1 kalite diyebilirim 4o boru katalitik konvektördür yani geri dönüşüm sistemi

1 motorun çin malı deyil çin montaj 2 jym bloğun markası 3 mikunı hemen hemen 1 kalite diyebilirim 4o boru katalitik konvektördür yani geri dönüşüm sistemi

Kayserili abi
motor çin montaj değil çin üretimi üzerinde çıkan rulmanlar da made in china yazıyor. her parçası made in china bu motorun. boyası lastiği motor bloğu jantı aklına ne gelirse ama bir kullanıcıya 5 sene fazlasıyla yetecek kalitede. kim zaten 50bin km yapıyor ki genelde.

50 binde her motor reflektiye ister zaten. yamaha japon ybr 125 japon ama üretim çin :) ama hiiiiiç bir sorun yok. mondıaldeki karbürötörü taksan zaten farkı anlarsın.

silindirin üstünden çıkan parça geri besleme. yanmayanı silindire geri gönderiyor

mikuni çok ünlü bir karbüratör markası daha iyisi keihin

evet ybr çin malı jym dediği de bir çin üreticisi yamaha ile ihale yapmış işte yamaha demiş bana her ybr yi şu kadar kalitede tanesini şu dolara üret yamaha karını üstüne koyup satıyor

ybr çin malı ama diğer çin mallarından tabii ki kaliteli japon malı ybr kadar kaliteli değil ama

normal bir kullanıcı için 50binkm ye kadar masrafsız binilebilir. japon ybrsi olsa 100-150bin km binilir tabii ki . ama şu an vitesli hiççbir 125 lik japonyadan gelmiyor ne yazıkki brezilya hindistan tayland çin gibi ülkelerde üretiliyor

her marka da bu böyle mesela fiat doblo da üretilmeden önce italyan fiat ihale açıyor ve polonya brezilya ve Türkiye ihale de fiyat sunuyor ve en uygun fiyatı Türkiye veriyor

cinde üretiliyor tabiki ancak yamaha satandartlarına gore cınde uretılıyor volvoda cinde uretiliyor tanınmıs cogu markada ancak kendı standartlarında...turkıyede de uretılen araba var balkanlarda var ama her seyın bır standardı var yalnız cinli marka modellerin ucuz bır standartı var..guvenle bin motoruna hic bir sey olmaz...

50 binde her motor reflektiye ister zaten. yamaha japon ybr 125 japon ama üretim çin :) ama hiiiiiç bir sorun yok. mondıaldeki karbürötörü taksan zaten farkı anlarsın.

Sağolun beni aydınlattığınız için.

valla cakmamı degilmi bilmemde 2009 model abi keihin yazdıgına eminimde birazdan indigimde tekrar bakıcam :D

dikkatli bak çok fırlama oluyor bazen çinliler

keihin yerine kelhin yazabilirler

hatta foto çekebilirsen bi de foto at

baktım keı yazıyo arada bir işaret var ardından hın yazıyo yanı keihin yazdıgına eminim ama ortadaki işaret bilmiyorum gerçek keıhın amblemimi foto cekmeyi denedim ama cektigim fotolarda isim kısmı okunmuyo

Kayserili abi
motor çin montaj değil çin üretimi üzerinde çıkan rulmanlar da made in china yazıyor. her parçası made in china bu motorun. boyası lastiği motor bloğu jantı aklına ne gelirse ama bir kullanıcıya 5 sene fazlasıyla yetecek kalitede. kim zaten 50bin km yapıyor ki genelde.

osmaniyeli arkadaşım ben yamaha bayii yim kendi ybr em 2006 model şuan 85000 km de 1 ay önce motor indirdim ama cihina yazmıyordu karbiratöre arka amörsörler jant ın iç yanağı ön amörsör kavalları bi bak istersen

kayseri de sizin dükkanı da biliyorum inşallah çay içmeye gelirim Kayseriye gelirsem ilerde
made in japan yazan parça var mı karterde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar