ybr garanti alcam 1 ay sonra zaten arkadaşta var sürüyorum o sorun değil:cat:
garanti diye bişey yok arkadaşım.
inş. de
ben cebime paramı koyup pazarlık bitirip ummadık bişeyden vazgeçtiğimi bilirim
ybr garanti alcam 1 ay sonra zaten arkadaşta var sürüyorum o sorun değil:cat:
garanti diye bişey yok arkadaşım.
inş. de
ben cebime paramı koyup pazarlık bitirip ummadık bişeyden vazgeçtiğimi bilirim
Almayın şu ölüm makinelerini ya.
İnsanın kendini tanıması lazım motor18 in de dediği gibi.. Bunun için sanırım tecrübeli bir kişiyle tartışmak en doğrusu olur.. Deneyebileceğin bir racing motor varsa arkadaşlarında vs. bir dene..Kendine ; acaba bunu zaptedebilir miyim , kolay gaza gelmeyen birisi miyim diye sor.Kendine karşı dürüst ol , kararını ver..Saygılar
Kardeş(ismini bilmiyorum ve profilinede yazmamışsın) amacım tartışma ortamı yaratmak veya seni kırmak değil ama daha 1 hafta oldumu bilmiyorum ybr başlığındaydı sanırım vitesli motosiklet nasıl kullanılır vites geçişleri nasıl yapılır diye soruyordun sonra kendin araştırdım öğreniyorum falan dedin şimdi diyorsun er5 kullandım 120 gördüm vs. birde sürekli daha önce açılmış modellerin konusunu açıyorsun kilitleniyor moderatörler umarım konuyu kapatmaz.
125 likten 600 e geçecensen (tasvip etmiyorum ama) bari uygun modelden geç mesala yfz 125 r gibi Hıı bunu alacak param yok diye ybr alacaksan r6 almayı hiç düşünme o zaman![]()
süper bir süpersport!
bence dandik bir motosiklet. ne o öyle kırmızı seleler falan köfteci taburesi gibi.
yamaha r6 piyasadaki en hızlı ve en seri süpersport bence
ben gazı hiç açmadan 5000-6000 arası sabırla bir depo kullanıp denedim 218 lira yaktı motorda ekstra yok orjinal haliyle
uzun yolda da en az yaktığım 185 lira onuda 100 hiç geçmeden denedim...
en fazla gördüğüm hız 287 oldu yanlış biliyor olabilirim ama zaten 300 de sınırlı olması lazım daha fazlasını görenini görmedim daha önce...
oda doğru kardeş inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 PM ----------
:queen:bilinçli kullandığın takdirde bişey olacağını sanmıyorum:cat:
Biliçlimi hangi bilinçten bahsediyorsun.Kalkışta 1.viteste motor direk 90'a fırlıyor.Bilincimi kalmış,bu motorlar bence trafikte yasaklansın bu motorlar yarış motorudur ve pistte kullanılmalıdır.Eğer hızı seviyorsanız kendinizi tatmin edecekseniz lütfen trafiğin olmadığı yerlerde böyle motorları kullanınız.Kimse darılmasın fikirlerimi belirtmek istedim.Nasıl bir supersport olduğuna gelince,valla bunun 1000cclik olanı 370 km hıza çıkıyor videolarda çok izledim vede çok hoşuma giden bir ss.Tipide diğer ss lere nazaran bence en klas olanı.