Bak arkadaşım bir kere 3.000-3.500 arası fiyat demişsin.Bu yüzden Keeway Land Cruiser modelini ele.Zaten o modeli bence iyi yapamadılar ve fiyatınıda çok yüksek tuttular.Şimdi bana land cruiser kullanıcıları çok kızacak ama fikrimi belirtiyorum.Land Cruiserda bir shadow motor havası yok.Supershadowa gelirsek supershadowu kullandım ve gayet iyi kaçan bir motorsiklet 120 km hızı rahat görüyor.Fakat sıfırı yok 2.el alacaksın eğer 2.ele güveniyorsan al derim.Yedek parçasıda bol çünkü Yamaha Virago,Bisan Roadstar,Keeway Supershadow,Ledow Borelli bunların tipleri apaynı parçaları birbirlerine uyuyor.Regal raptore gelirsek Regal Raptor hepsinden daha şık bir cruiser tipinde.Bu motor maalesef supershadow kadar hızlı bir motor değil ama gene 120yi görüyor.Ayrı yetten su soğutması var.Sıfır fiyatı şu an 4.200 YTL gibi bir rakam.Bence o fiyata çok güzel bir motosiklet ve sağlam,kaliteli.Arkadaşın bir tanesi radyatörün vidaları gevşedi demiş ve haklı demiş.Yani gevşeyebiliyor fakat sıkıntı edecek bişey değil.Sıkarsın olur biter.Bu birazda şansına ve motoru kullanmana bağlı.Sürekli bozuk yolda gidersen sorun çıkarmayacak motosiklet yok.Belki endurolar çıkarmıyordur onu bilemicem.Regal hertürlü aksesuara gelen bir motor.Çok dikkat çekersin havan olur.Ben benim hava soğutmalı 125 lik regalimde 3 hafta önce 306 kmlik yola gittim İstanbul-Zonguldak 5 saatte gittim ortalama 70 km hızla.Ve yolda o kadar rahat gittimki o sıcak havada motor uzun yolda banamısın demedi.Ki bunun 250lik su soğutmalı olanını sen düşün.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------
Burada sana Hondayı sormuyorlar arkadaşım.Arkadaşa yardımcı olacaksan bu 3 model arasında fikrini belirt.Şu her konunun arasında Honda lafına uyuz oluyorum.Tamam Honda kaliteli ve kendini her alanda ispatlamış bir markada,her yerde neden dile getiriyorsunuz.Konunun Hondayla ne alakası var?