sedat delisi KLE 500 ü kullandınmı hiç sen?benim boyun uzun bana apache bisiklet gibi geliyo direksiyonu alabildigince ileri aldım selede nerdeyse arka tarafa oturucam bana tank gibi bişi lazım yoksa motorumu seviyorum daha alalı kaç ay olduki zaten kız gibi sen binedur ybr leregeçen gün arkamda artıcı olmasına ragmen bi cbf bide xt125 e fark attım la motorun güçüne hiç diyecegim yokta sıkıntısı çok
ani virajlara girince sanki ön teker sekiyo gibi oluyo makas atamıyosun güvenip yokuş fln çıkılmıyo 2 kişi ben arka tekeri sonuna kadar cektim şimdi biraz rahat çıkıyorum yapı itibarı ile tek kişilik haraket motoru konforlu degil uzun yola gidilmiyo oran buran agrıyo ama rahat olucam diye kendimi öteki motorlara ezdiremem apacheyi diger akranları hızda ezemiyo kısa boyluysan sedat gibi cimriysen idel motor
ben 10-20 magnatek yagdan başka bişi koymam minarel yağ viteslerim çok rahat geçiyo sedat kesin 10 liralık yağ koyuyodur![]()
:queen::queen::queen:ulen "165 boyun var bide uzun diyosun ben 188 im ya ben ne yapayim tas gibi motora leke artiyosun sen desene benim bi tarafim yemiyo uzun yola diye anlayalim motora çamur atma aslanim:queen:altindaki motorla ne viraja yatarim ben motorunun degerini bil:farao::cherry::cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 PM ----------
kle miş kediler kovalasin seni:queen::queen: