TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sedat delisi KLE 500 ü kullandınmı hiç sen?benim boyun uzun bana apache bisiklet gibi geliyo direksiyonu alabildigince ileri aldım selede nerdeyse arka tarafa oturucam bana tank gibi bişi lazım yoksa motorumu seviyorum daha alalı kaç ay olduki zaten kız gibi sen binedur ybr lere:D geçen gün arkamda artıcı olmasına ragmen bi cbf bide xt125 e fark attım la motorun güçüne hiç diyecegim yokta sıkıntısı çok

ani virajlara girince sanki ön teker sekiyo gibi oluyo makas atamıyosun güvenip yokuş fln çıkılmıyo 2 kişi ben arka tekeri sonuna kadar cektim şimdi biraz rahat çıkıyorum yapı itibarı ile tek kişilik haraket motoru konforlu degil uzun yola gidilmiyo oran buran agrıyo ama rahat olucam diye kendimi öteki motorlara ezdiremem apacheyi diger akranları hızda ezemiyo kısa boyluysan sedat gibi cimriysen idel motor

ben 10-20 magnatek yagdan başka bişi koymam minarel yağ viteslerim çok rahat geçiyo sedat kesin 10 liralık yağ koyuyodur:D

:queen::queen::queen:ulen "165 boyun var bide uzun diyosun ben 188 im ya ben ne yapayim tas gibi motora leke artiyosun sen desene benim bi tarafim yemiyo uzun yola diye anlayalim motora çamur atma aslanim:queen:altindaki motorla ne viraja yatarim ben motorunun degerini bil:farao::cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 PM ----------

kle miş kediler kovalasin seni:queen::queen:

:queen::queen::queen:ulen "165 boyun var bide uzun diyosun ben 188 im ya ben ne yapayim tas gibi motora leke artiyosun sen desene benim bi tarafim yemiyo uzun yola diye anlayalim motora çamur atma aslanim:queen:altindaki motorla ne viraja yatarim ben motorunun degerini bil:farao::cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 PM ----------

kle miş kediler kovalasin seni:queen::queen:

ahhaha ben cabuk sıkılırım napim :D kuryelerde ve paketcilerde bu motor oldugu sürece içime ısınmadı zaten hem bi tarafıda bozulmuyo ben orasını burasını kurcalamak fln isterim motorumun bunda ne mümkün costum motor istiom

güzel demişsin daha önce honda kullandım 2009 model çok güzel makina apche çok övdüler aldım ama honda kullandıysan bilmelisin aradaki farkı.kullanmadıysan bir kullan derim.insan kullandıgı motora laf söyletmez ama birde gerçekleri saklamamalı dimi.bizim motorda titreşim şu anda - yönde malesef 80 km den sonra ayaklar başlıyor titremeye bu na bir çözüm bulmalı derim.
bu arada aynı bölgedeyiz yakında tanışmak nasip lur aynı servise gidiyoruz.:cat:

hocam motorda sadece vibrasyon var diye Honda kadar kaliteli değil diyemezsin kanımca ben Honda CBR 125 te kullandım CBF 150 de kullandım CG de kullandım.. Honda'da tek silindir 125 150 cc kategorisinde vibrasyon olmayan tek motor CBF 150 bu konuda çok başarılı tamam ama makına yağ yakıyor bi müddet sonra bunu herkes biliyor hatta servisi bile CBF 150 almayın diyor bu mu kalite????

hocam motorda sadece vibrasyon var diye Honda kadar kaliteli değil diyemezsin kanımca ben Honda CBR 125 te kullandım CBF 150 de kullandım CG de kullandım.. Honda'da tek silindir 125 150 cc kategorisinde vibrasyon olmayan tek motor CBF 150 bu konuda çok başarılı tamam ama makına yağ yakıyor bi müddet sonra bunu herkes biliyor hatta servisi bile CBF 150 almayın diyor bu mu kalite????

kalite 2 grenaj fazlasi olum yakarsa yaksin o kaliteden sayılmaz grenaji bol olsun adı honda olsun yagmı yagıyomuş aaamaaaan boşver honda o yaksın:queen:ama ybr yaksa varya oooo yerin dibine girer:cherry:bilmem anlatabildim mi:bounce::bounce:

motorumu satıyorum toplamaya uğraşmak istemedim zaten soğudum benım makınadan
Hakan abi alacaktı ama aksilikler çıktı olmadı geçenlerde birisi geldi konuştuk anlaştık Ümraniyeden bi arkadaş 1200 liraya anlaştık önümüzdeki hafta alacak motoru benden
bu arada arka maşayı değiştirdim genel olarak sadece egzos ve arka fren kolu kaldı artık alacak olan arkadaş uğraşır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------

kalite 2 grenaj fazlasi olum yakarsa yaksin o kaliteden sayılmaz grenaji bol olsun adı honda olsun yagmı yagıyomuş aaamaaaan boşver honda o yaksın:queen:ama ybr yaksa varya oooo yerin dibine girer:cherry:bilmem anlatabildim mi:bounce::bounce:

cbf 150 sanki 2 zamanlı :queen:

Son düzenleme:
muro senin hysung egzozunu diğerini takıcan mı eğer satmayı düşünürsen kaça verirsin

abi bendeki hyo egzosu değil çin malı scooter egzosu sirkeci eminönü taraflarından temin edebilirsin 40 tl civarıydı en son..

yeni apachım ıle aranızdayım ılk vıteslı motorum ılk kez apachede ogrendım 3 gun oldu 110 km yaptım sadece aksamları bınerek tek sıkayetım vıteslerde bazen takılıyor bırde ıkı kısı on kalkıyo :) gerısı gayet guzel bırde su farları nasıl yapıyorsunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benım var satarım ama kazalı :mrgreen: istersen toplayıp satarım anlaşabiliriz..

Kawa parçası demışsın EX 500 topluysa takasta olur..???[/QUOTE

tvs icin biriyle anlasdım kardes :D 500 500 alcam kawanın ruhsat sorunlu o yuzden parcaladım :S isdanbuldan biriyle anlasdım 500 x5 2500 e gercı motoru gormedım daha ama fotograflarda cok temız duruo ısdanbuldan bı abımı yollayıp baktırcam :queen:

benım var satarım ama kazalı :mrgreen: istersen toplayıp satarım anlaşabiliriz..

Kawa parçası demışsın EX 500 topluysa takasta olur..???[/QUOTE

tvs icin biriyle anlasdım kardes :D 500 500 alcam kawanın ruhsat sorunlu o yuzden parcaladım :S isdanbuldan biriyle anlasdım 500 x5 2500 e gercı motoru gormedım daha ama fotograflarda cok temız duruo ısdanbuldan bı abımı yollayıp baktırcam :queen:

inşallah bi sorun çıkmaz abi hayırlı olsun:rendeer::cat:

konu neydi güzel kardeşim titreşim bak sende benimle aynı fikirdesin.insan bindiği motora kalitesiz dermi.birde ön lastik yere bassa iyi olacak ama.bu arada oringli zincir takan varmı motoruna vibrasyonu biraz olsun düşürür gibi geliyor bana aydın ustaya bir sormalı benim zincir degiştirme km gelmiş artık.:p

hoş geldin Szman.vitesler normalmiş usta öyle diyor.hatta bazen 2 den 1'e geçiyor olur ara sıra öyle dedi.ama zamanla alışıyor insan.ama şekil olarak güzel yapmışlar benim çok hoşuma gitti.kazasız belasız sürüşler dilerim.:)

motorumu satıyorum toplamaya uğraşmak istemedim zaten soğudum benım makınadan
Hakan abi alacaktı ama aksilikler çıktı olmadı geçenlerde birisi geldi konuştuk anlaştık Ümraniyeden bi arkadaş 1200 liraya anlaştık önümüzdeki hafta alacak motoru benden
bu arada arka maşayı değiştirdim genel olarak sadece egzos ve arka fren kolu kaldı artık alacak olan arkadaş uğraşır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------

cbf 150 sanki 2 zamanlı :queen:

muratcım alıcaktık hemde kesin alcaktık ama olmadı sizden haber çıkmayınca vazgeçtik dayımın oğlu 2000km de kanuni city 125 aldı 3. gün geri verdik motoru ben ömrümde öle dandik bişi görmedim adamı dövücektim dövemedim paramızı kesti dahada kesicektide yemedi!neyse benim birader de gidip XT125 yamaha cross aldı bende KLE 500 aldım şuan 2 motorum var apache sezonu sanırım benim için artık bitti :)erol88 gibi emekli oluyorum motoruma kıyamıyorum daha tertemiz 2,300 e gidicek gibi geliyo çok yazık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

hyo ya benzettim egsoz u
düşünüyorum bi egzoz takmayı ama hyonun egsozundan bulup takıcam çok tatlı ses veriyo

bende hysung egsoz var ben taktırdım ses çıkartmadı cünkü bu egsozlar abart degil ucunu actırdım öle ses veriyo ama ben bi ybr de devil egsoz gördüm degşet ses var buna 90 verene kdr 150 lira verip o tarz egsoz almak daha mantıklı

hurricane o farı nasıl yaptın?

sysroot isimli Ahmet arkadaşımız yapmıştı BOYA ile... bende ona özenip geçici olarak bant çektim :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:06 AM ----------

sinoptan selamlar apacheci gençlik murat olum nabiyon len:mrgreen:

abi bende seni merak ediyordum sağsalim vardın demek.. iyice gez bakalım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar