evet arkadaşlar debriyaj müşürüyle ilgili sorunum yaklaşık 1 saat süren operasyon ve 30 TL maliyetle çözüldü...
hayırlı olsun
evet arkadaşlar debriyaj müşürüyle ilgili sorunum yaklaşık 1 saat süren operasyon ve 30 TL maliyetle çözüldü...
Muhterem pazar günü için işyerinden arkadaşımı misafir getirebilirmiyim ? CBF 150 ' si var.
Muhterem pazar günü için buluşma yeri-zamanı nedir? Ne düşünüyorsun?
merhaba murat tabiki getirebilirsin süper olur :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 PM ----------
çok sevindim cem,pazar günü için geliyormusun dedim cvp vermedin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------
aytek kardeşim saat diye bişi yok murat ve sen saat kaçta gelebilirseniz ben sizi metro city önünde karşılıcam tap planı orada o anki saate göre yapar mangallıklarımızı alır keyfimize bakarız.
Valla iyi takılın gizli gizli
İnsan nezaketen davet eder
Gv miz yok diye mi davet etmiyorsunuz.
Neyse gelmeyiz olur biter
merhaba murat pazargünü fener,garipçe köyü yada kilyos demirci köy taraflarını gidelim diyorum ama önerilere açığım varsa aklınızda burasıda gidilmesi gereken bir yer dediğiniz biyer gidelimCem motosikletindeki sorunu tahmin ettiğim gibi kolayca halletmişsin, sevindim.Pazar günü gelde yüzyüze tanışalım.
Devrim hadi abi artık, katıl aramıza tekrar.
Muhterem pazar günü nereye gidiyoruz ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------
Mitmuallim seni on-line gördüm sanki.Pazar günü geziye geliyormusun?
Mitmuallim orta sehpanın montajlama deliğinin çapı 14 mm geliyor, motosiklet üzerindeki montajdelikleri ise 10 mm.Haliyle büyük olan deliği küçültmek gerekiyor.Kuralkan' a yazdım temininin 1 ay süreceğini söylediler, bizde bugün pazar günü geziye gelecek arkadaşımla sarı malzemeden burç yaptık.Kuralkan' dan sipariş ettiğim yay gelir gelmez (pazartesi-salı) yerine takacağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------
Mitmuallim seni dört gözle bekliyorum.
Muhterem güvercin takla atan bir arkadaş vardı en son gezide, o da gelecekmi pazar günü![]()
Muhterem önerdiğin yerlerin hiçbirini bilmiyorum ve hepsine gitmek istiyorum.:queen::queen::queen:
Muhterem eşimin durumu sebebiyle akşam geçe kalmak istemiyorum.Erken dönebilmek için erken gelebilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 PM ----------
Sabah erken kalkıp işe gideceğim, ben kaçtım.
Hepinize iy akşamlar,
yeni motor alan arkadaşa hayırlı olsun kaza ve bela vermesin Allah ...
ben koruma demirimi taktırmıştım,çağlayandaki yerden.Oraya bir arkadaş sissy bar yaptırmak için motorumu bırakacak tı ne sanki öyle bir şey hatırlıyorum..
Ben siisy bar ve yan çanta taşıma aparatını hala çözemedim.
Perioğlu küçükyalıdaki motohobi.com adresinden taktırmıştı sanırım. Resimli olarak ve kullanım keyfi yorumlarınızı alabilirmiyim?
Murat Orta sehpa yı ne yaptın? Eksik parçalar var demiştin? Orta sehpa olmadan temizlik ve bakım çok zor oluyor?Bunuda en kısa zmanda halletmem lazım..
İlgileriniz için şimdiden teşekürler..
küsmeyin bana arkadaşlar.. çok feci bir dönem bu dönem.. ayrıca size bir haber daha.. tayinim çıktı ben gidiyorum balıkesir fatih ilköğretim okulu müzik öğretmeniyim şu andan itibaren.. neyse ilk buluşmada konuşuruz..
Sinan niye gelmiyosun, şaka yaptım ben.Bana mı küstün şimdi?