E-M-R-E ve B-A-N-U kaza. . !

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
büyük geçmiş olsun iyi olmanız sevindirici,allah birdaha göstermesin.

Çok geçmiş olsun kardeşim. En büyük ve son kazan bu olur umarım. Dikkatli olmakta fayda var. Yaz geliyor asfalt yumuşamaya başladı çok dikkat.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
geçmiş olsun tekrar tekrar işin tek tesellisi sizlerde bişi olmaması bu arada çim suluyorum diye yol sulayan, dükkan kaldırım yıkayıp deterjanlı suları yollara dökenlerin Allah toptan şekilde cezalarını versin

geçmiş olsun tekrar tekrar işin tek tesellisi sizlerde bişi olmaması bu arada çim suluyorum diye yol sulayan, dükkan kaldırım yıkayıp deterjanlı suları yollara dökenlerin Allah toptan şekilde cezalarını versin

Doğru söylüyorsun, Teşekkür Ederiz... :rendeer:

Geçmiş olsun kardeşlerim gerekçesi ne olursa olsun eninde ya da sonunda asfaltla yakınlaşmak bu keyfin bedeli ancak alınabilecek enaz riski almak olmazsa olmaz korumalarımızı eksiksiz ,anlık çıkmalarda bile takmak kötü sonuçlanmaları bir ölçüde olsa eksiltiyor ,yüreklerimiz dağlanmıyor.
Binlerce kez geçmiş ve dileğim son kazanız olsun:rendeer:

Geçmiş olsun kardeşlerim gerekçesi ne olursa olsun eninde ya da sonunda asfaltla yakınlaşmak bu keyfin bedeli ancak alınabilecek enaz riski almak olmazsa olmaz korumalarımızı eksiksiz ,anlık çıkmalarda bile takmak kötü sonuçlanmaları bir ölçüde olsa eksiltiyor ,yüreklerimiz dağlanmıyor.
Binlerce kez geçmiş ve dileğim son kazanız olsun:rendeer:

Çok doğru söylüyorsun, çok teşekkürler :rendeer:

Çok geçmiş oLsun... Allahtan ciddi birşey olmamış... :)

Çok Teşekkür Ederiz... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emre & Banu çok geçmiş olsun ... İyi olmanıza sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar