LS2 marka kask aldım, incelemesi...

Öncelikle çok teşekkür ediyorum;
Ancak kask bana göre biraz pahalı geldi, öğrenciyim ve kendi bütçemde alıcam =)
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44782
Bunu alıcam muhtemelen =(

Ayrıca gerçekten uğraştıyormuş baya gözlük tak çıkar, peki lens kullanmayı denediniz mi ?

Lens kullandım fakat Doktor lens'i tavsiye etmedi.. iyileşme sürecini yavaşlatır ve gözlük kadar verimli olmaz demişti. (benim gözümdeki rahatsızlık için). ama lens kullandım bi dönem..

lensle denemedim.. ama sanmıyorum problem olacağını..

çok uğraştırmıyor merak etme.. en fazla 45 sn... takarsın yada çıkartırsın.. :cat:

Lens kullandım fakat Doktor lens'i tavsiye etmedi.. iyileşme sürecini yavaşlatır ve gözlük kadar verimli olmaz demişti. (benim gözümdeki rahatsızlık için). ama lens kullandım bi dönem..

lensle denemedim.. ama sanmıyorum problem olacağını..

çok uğraştırmıyor merak etme.. en fazla 45 sn... takarsın yada çıkartırsın.. :cat:

Peki teşekkür ediyorum en kısa zamanda deneyeyim bari , yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim =)

Öncelik sıramı ;
Kask - Mont - Eldiven olarak yapmıştım ancak dizlik daha önemli eldivenden galiba..hepsini bir anda halledemem dediğim gibi ufak bütçe ile yapıyorum bunları ancak yavaş yavaş hepsini tamamlarım umarım. Sırt koruması ise daha sonra hallederim galiba çünkü 150cc lik bir motorda çok fazla hız yapabileceğimi sanmıyorum =(

Öncelik sıramı ;
Kask - Mont - Eldiven olarak yapmıştım ancak dizlik daha önemli eldivenden galiba..hepsini bir anda halledemem dediğim gibi ufak bütçe ile yapıyorum bunları ancak yavaş yavaş hepsini tamamlarım umarım. Sırt koruması ise daha sonra hallederim galiba çünkü 150cc lik bir motorda çok fazla hız yapabileceğimi sanmıyorum =(

Hız ile düşme konusunu bağdaştırma, Allah korusun düşüş şekline yada düştüğün yere göre o işin rengi değişir.. sırtını olmadık yere vurursun belini kırarsın yada omuriliğini zedelersin.. bunun hızla bi alakası yok yani.. :cat: sen sen ol bişey olmaz deme sakın...

O zaman sırt korumasını eldivenden öncelikli sıraya ekliyorum, teşekkürler gerçekten tekrar çok yardımcı oldunuz , merak ettiğim her konu da bilgilendirdiniz beni ...bu yüzden burayı seviyorum =)

O zaman sırt korumasını eldivenden öncelikli sıraya ekliyorum, teşekkürler gerçekten tekrar çok yardımcı oldunuz , merak ettiğim her konu da bilgilendirdiniz beni ...bu yüzden burayı seviyorum =)

ne demek, her zaman elimizden geleni yaparız.. :rendeer:

çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık almak isteyen arkdaşlara büyük yararı olur karar aşamasında

Keşke herkes kullandığı ekipman konusunda böyle bilgilendirici yazılar yazsa ve yayınlasa...

Çünkü malzeme satın almaya kalktığınızda bu görüşleri daha önceden görmediyseniz yada duymadıysanız, tahminen birşeyler satın alıyorsunuz ve her zaman ihtiyacınızı tam olarak karşılamayabiliyor.

1 senedir feyizoğlu'ndan aldığım LS2 kaskı kullanıyorum. ben de uzunca araştırıp en optimumu olduğunu düşündüğüm için aldım. genel anlamda çok şikayetçi değilim. ısrarla soran arkadaş:) için söyleyeyim:

-ankaraya gittim. yorulduğum için değil, sesten kafam şiştiği için sık sık çay molası verdim. kulaklarımda kulaklık son ses müzik dinlediğim halde hangi şarkının çaldığına vakıf olamadım. (ort sürat: 130)

-ebat olarak airoh veya nolan dan büyük. maxi scooter ımın bagajına zor sığıyor. onunla birlikte ikinci kaskı bagaja koyamıyorum; sığmıyor.

-içini söküp yıkadım, deforme olmadı cırt cırtları falan. mis gibi koktu.

-airoh un hangi modeli olduğunu bilmiyorum ama benimkinden bayağı hafif. arkadaşım aldı 275 liraya falan (çeneden açılır) , bariz hafif. ve daha küçük. LS2 3-4 saat binersem boynumu ağrıtıyor.

-amma velakin bu paraya beklentiyi çok yükseltmemek lazım. bu paraya bu fazla bile. haksızlık etmeyelim.

-son söz: şimdiki aklım olsa paraya kıyar kralını alırdım. aklım kalmazdı en azından. bence siz de öyle yapın. 5 senede 1 kask alacağınızı hesap ederseniz 200 liraya daha kıymak gerek. hatta schubert almak gerek.

tanrı hepinizi korusun:)

-

@Az4p

Bende de LS2 cartoon var. Genelde pek bir şikayetim yok, fiyat/performans başarılı. Ancak gözlükle kullanacaksan tavsiye etmem. İç yan korumaları öne doğru darlaşıyor, ben gözlük takmayı başaramadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ses gecirmiyorsa kalitelidir .....
sakal sana şöyle diyim
bende cbf 150 var fazla titreşim yok

ama ls2 kaskım kafamdayken motor stop etti anlayamadım

sesi içeri gelmedi bile..

bence iii bi kask benim hoşuma gitti..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------

Altı kaayt altı kaayt altı kağıt!!!!
LS2 Cartoon Kask fiyatı çook uygunmuş yaa.Dayanıklılığı nasıl acaba

@Az4p

Bende de LS2 cartoon var. Genelde pek bir şikayetim yok, fiyat/performans başarılı. Ancak gözlükle kullanacaksan tavsiye etmem. İç yan korumaları öne doğru darlaşıyor, ben gözlük takmayı başaramadım.

Fiyat/performans - Görünüş çok hoş, ancak gözlük kullanamadıktan sonra hiç bir anlamı yok ne yazık ki, ne yapıcam ben yahu, Lens takmak-çıkarmak zor oLmasa denize falan sorunsuz girebilsem kullanıcam da onun da bir ton laga lugası var ne yazık ki...Teşekkür ediyorum bilgilendirmen için ancak gerçekten üzüldüm gözlük takılmamasına. :salut:

dostum aynı kasktan bende dün aldım siyah mat renginden fiyatına göre çok iyi bi kask bence :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar