mt de son günü

Sayılı gün tez geçer. Bir bakmışsınız ki gelmiş ve direk abi getir motorumu diyor:)
Hayırlı tezkereler:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fatih; Sana şimdiden hayırlı teskereler diliyorum..sayılı gün nede olsa çabuk geçer,vatan borcunu mutlaka ödemek gerekir..sevgiler,saygılar,güzel günler hep yanında olsun....

fatih; Sana şimdiden hayırlı teskereler diliyorum..sayılı gün nede olsa çabuk geçer,vatan borcunu mutlaka ödemek gerekir..sevgiler,saygılar,güzel günler hep yanında olsun....

saol ferhat abi akşam bekliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 PM ----------

KArdeşe hayırlı teskereler.Sağlıcakla gidip gelmek nasip olur inşallah.

inşallah hocam

Ben de motorumu bir arkadaşıma emanet ederek gitmiştim, şimdi okuyunca içim sızladı tekrar...
Herşeyden önce hayırlı teskereler dilerim, umarım rahat bir askerlik geçirir, hayırlı olsun...

herkese teşekkür ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 PM ----------

Ben de motorumu bir arkadaşıma emanet ederek gitmiştim, şimdi okuyunca içim sızladı tekrar...
Herşeyden önce hayırlı teskereler dilerim, umarım rahat bir askerlik geçirir, hayırlı olsun...

allah razı olsun usta

hayırlıs teskereler dilerim..benimde üniversiteden tecil bitti muayine kağıdım geldi ilk aklıma gelen motoru nereye koyarım oldu =))

Moderatör
ALLAH hayırlısıyla gidip gelmeyi, kazasız belasız zahmetsiz günlerini geçirmeyi nasip etsin kardeşimizin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar