beykoz çavuşbaşından selamlar

herkese selam,
ben beykoz çavuşbaşından cenker regal raptor 250-e9 motorum var öğrenmeye çalışıyorum o bölgelerde oturan arkdaşlar ile tanışmak fikirkerini almak isterim bir dahaki buluşmada görüşmek üzere.
kazasız sürüşler
tekeriniz taş kaskınız aslfat görmesin inşallah.

Hoşgeldin.. kalıcı ve katılımcı olman dileği ile..

herkese selam,
ben beykoz çavuşbaşından cenker regal raptor 250-e9 motorum var öğrenmeye çalışıyorum o bölgelerde oturan arkdaşlar ile tanışmak fikirkerini almak isterim bir dahaki buluşmada görüşmek üzere.
kazasız sürüşler
tekeriniz taş kaskınız aslfat görmesin inşallah.

Cenkerdemir öncelikle hoş geldin...! :rendeer:
Bende çavuşbaşındanım yanlış hatırlamıyorsam levent ve savaş kardeşlerde görüşmüştük:mrgreen:

::hosgeldi

84i64hugfu.gif

Hoş geldiniz...
Sana da kazasız, belasız ve bol keyifli sürüşler...
teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:30 AM ----------

hoş geldin aramıza :)

maşallah forum ne kadar da hareketli hoşbulduk arkadaşım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:31 AM ----------

hoşbulduk arkadaş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:31 AM ----------

hoşbulduk arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 AM ----------

Hoşgeldin.. kalıcı ve katılımcı olman dileği ile.. :rendeer:

katılımı bırakın kalıcıyım :) hoşbulduk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:33 AM ----------

Bende çavuşbaşındanım yanlış hatırlamıyorsam levent ve savaş kardeşlerde görüşmüştük:mrgreen:

doğrudur orda iki kişi ile görüştüm ama adlarını unuttum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:34 AM ----------

hoşbulduk :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 AM ----------

1+ katılıyorum inşallah iki tekerinde yere bassın kardeş hg...
ami cümlemizin ehliyetim alayım aranıza katılacak kadar sürüş tecrübemde olsun o zaman gezilerede katılacağım inşallah. :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 AM ----------

::thanks: hoşbulduk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 AM ----------

hoşgeldin daimi ve kalıcı olursun insallah....

katılımı bırakın kalıcıyım :mrgreen: hoşbulduk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:38 AM ----------

hoşgeldin.kardeş zaten buraya giriş var çıkış yok :cherry:

:queen: süperdi hoşbulduk

hoş geldin kardeşim, yakın zamanda kahvaltı var ön sayfada topiği göre bilirsin bekleriz.

hoş geldin kardeşim, yakın zamanda kahvaltı var ön sayfada topiği göre bilirsin bekleriz.

ehliyet ve sürüş problemim var bir daha ki buluşmaya geleceğim inşallah.
hoşbulduk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:48 AM ----------

hoşgeldin hayırlı olsun motorun

sağol allah razı olsun daha iyileri isteyen tüm dostların olsun hepimize kazasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar