Her işede Yarıyor bu motosiklet :)

Herkezde arkadaki arabayı söylüyo alın size arkadaki arabanın tam resmi :mrgreen:
9ubvj9.jpg

Bu araba şovları 26'sındaydı demi ? Kaçırdım galiba bir kaç video gördüm, adam honda civic'le arka teker 0 çiziyor... Çok güzel yahu =)

Bu araba şovları 26'sındaydı demi ? Kaçırdım galiba bir kaç video gördüm, adam honda civic'le arka teker 0 çiziyor... Çok güzel yahu =)

17 nisan pazardı ceza konseride vardı :mrgreen: isk. motor klubude geldi tekerlek yaktılar baya :queen: o sıfır çizen hondayıda ben koydum zaten face'e:queen:

17 nisan pazardı ceza konseride vardı :mrgreen: isk. motor klubude geldi tekerlek yaktılar baya :queen: o sıfır çizen hondayıda ben koydum zaten face'e:queen:

Ben geçen gördüm posteri de, İskenderun da yaşıyorum da yaşıyormuyum belli değil şu Öss bir geçse de =)

tabi canııııım motorla mangal yakılır yatak şişirilir belki zaman kalırsa gezilebilir ohooo :)
vinç olaraktan da kullanan var amele mz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorcuya kız vermiyolar işte bundan vermiyolar.Yakında yatağa da sokacaksınız motoru :cherry:

Motorcuya kız vermiyolar işte bundan vermiyolar.Yakında yatağa da sokacaksınız motoru :cherry:
Sokarım valla :queen: sırf bu yüzden kız vermiceklerse vermesinler hem benimle çıkıcak ve evlenicek kızda motosikleti sevicek sevmezse benimle işide olmicak :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar