honda kadar olmasa da güzel makina yapmış hintliler.
muro sesin soluğun çıkmıyo neler yapıyosun topladın mı motoru
abilerim bu motorda titreşim vbar diyolar kaç bin devirden sonra başlıyo titreşim vede titreşimsiz olan en son hızı kaç? uzun yolda 100kmh ile giderken titrermi?
arkadaslar tvs almak ısdıyorum ama peşin param yoksatmak ısdeyen olursa 500 500 taksitle alabılırmm paranız bır gun dahı gecıkmezz iyi aksamlar bu arada kawasakı parcları satıyorumm parca sattıkca direk olarak taksıde eklerım ne olursa artık 800 1000 iyi aksamlarrr
benım var satarım ama kazalı :mrgreen: istersen toplayıp satarım anlaşabiliriz..
Kawa parçası demışsın EX 500 topluysa takasta olur..???
:mrgreen::mrgreen:Ex 500:bounce:
Apache kullanıcısısın ama Honda'dan bahsediyorsun:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
yok abi ya adamlarla karıştı ortalık duruyo aynen depoda en dipte yatıyo öylece..r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------
80 km ile giderken sorun yok ama 100 de az da olsa ortaya çıkıyor ustammm
selam arkadaşlar, iki sorum olacak,
1. yaz aylarında motor yagını, 15-50 yapmak gerekirmi,
2. arka tekerleğin uzaklık ayarını değiştirmek bir fayda sağlarmı.
yagı degiştirmek gerekmez bence
arka tekeri ben geriye çektim zinciri uzatarak ön teker artık eskisi gibi kalkıp durmuyo ama zincir ses çıkartmaya başladı
selam arkadaşlar, iki sorum olacak,
1. yaz aylarında motor yagını değiştirmek gerekir mi,mesela 10-40 tan 15-50 'e geçiş yapmak gerekirmi,
2. arka tekerleğin uzaklık ayarını değiştirmek bir fayda sağlarmı.
izmir gibi bi yerde 15-50 veya 20-50 gibi bir yag kullanirsaniz motorunuz sagligi açisindan daha iyi olacaktir sen bakma sakin seytana o motoru satiyo bide o istanbulda onun tuzu kuru izmir gibi sicak degil burlar:wiinkk:
ben farklılık hissetmedim biraz daha yol tutuşu düzeldi ama hala memnun degilim ön teker yere hiç saglam basmıyo eksiklikleri çok motorun